Svakom svoja muka

2. Jedan profesor matematike je govorio da je bolje rešiti jedan zadatak na pet različitih načina nego rešiti pet različitih zadataka na isti način. Slično, bolje je različite stvari u seksu probati sa jednom osobom nego jednu te istu stvar ponavljati sa različitim osobama.
Ali svi mi batice znamo da se jedan matematičar ne razume u žene, zato žene varaju sa vodoinstalaterima i ostalim..

2. Jedan profesor matematike je govorio da je bolje rešiti jedan zadatak na pet različitih načina nego rešiti pet različitih zadataka na isti način. Slično, bolje je različite stvari u seksu probati sa jednom osobom nego jednu te istu stvar ponavljati sa različitim osobama.
Desi bre falko, retko vidjam tvoje komentare, ali svaka cast na odgovoru, pravi si mudrac!

Veceras skromna pitanja, ko hoce nek se izjasni, ko nece, nek cuti zauvek

1. Najduzi period bez sexa?
2. Kvalitet(sex s jednom osobom duzi vremenski period) ili kvantitet(sex s razlicitim osobama na jedno vece ili malo duze)?
3. Stidite li se nekih svojih seksualnih partnera?
Nevinost
Kvalitet opada vremenom za muskarca dok zenama treba vise da sloze kockice,pod 2
Ne zna ih niko ili ih ne smatram partnerima ako ih ima

2. Kvalitet(sex s jednom osobom duzi vremenski period) ili kvantitet(sex s razlicitim osobama na jedno vece ili malo duze)?
1. Ne znam tačno, ali mislim da nikada nije bilo duže od 6 meseci
2. Kvalitet definitivno - sex na jedno veče može biti uzbudljiv, ali kvalitet dolazi tek kada se bolje upoznamo
3. Stideti se mi je prejaka kvalifikacija, ali bilo je nekih sa kojima ne bih imao sex u drugim okolnostima

1. 2 i po godine mislim
2. Uvek gledam da to budu što bolje osobe
3. Nikad, mada su kvaliteti prilično varirali, zavisi u kom polju doduše.

Predlažem da se saberemo, i prikupimo novac ovom malom lažovu, da izgubi napokon nevinost..
Laže kao pas ( pekinezer) Crvenim se...: ))

Ovom mališanu što laže tako smotano, pod nikom " Smorisa" : ))))))))

Hvala Šime :pivce:, ali bolje potroši te pare na sebe.:ok:
Jeste ono da ti kao čobanin i drvoseča sigurno imaš više para od mene programera :), ali ne treba stvarno.

Forqe/ Forlorn/ XIII, to si ti ili neko drugi??

Back