Svakom svoja muka

Veceras skromna pitanja, ko hoce nek se izjasni, ko nece, nek cuti zauvek

1. Najduzi period bez sexa?
2. Kvalitet(sex s jednom osobom duzi vremenski period) ili kvantitet(sex s razlicitim osobama na jedno vece ili malo duze)?
3. Stidite li se nekih svojih seksualnih partnera?
1. 22 nov,, raskinuo posle dve god veze al vec zesce kriziram, al jako pazljivo biram partnerku..
2.Ne menjam partnerke, seks je uvek lep dok ima ljubavi i zelje.. kad to nestane prvo raskines i ulazis u novu vezu bez repova..
3.Ne,, znas kako kazu za dobar Kuratz nema lose p...

2. Kvalitet(sex s jednom osobom duzi vremenski period) ili kvantitet(sex s razlicitim osobama na jedno vece ili malo duze)?

1. Od 1978-1994
2. Kvalitet , uvek se lepo poklapali
3. Ne , moji izbori i ja njihov i za odredjwni period zivota uvek dobar izbor

Mnogo masturbiraš dete...upropastićeš se...
Stroga apstinencija...zamisli da nisi Vodolija i da ti treba ljubav..!

До годину дана.
2010-2020 било је добро али било је можда по нека пауза по годину дана.
Постоји нека синергија између мушкараца и жена. Када мушкарац пати или је повређен одбија енергетски жене јер ни једна не жели да буде утеха или друга...Било је занимљивих излета али ако јер ваљало поновило се бар још неколико пута...

Па не ако је нешто било погрешно и пијано ипак су то били избори тих тренутака ...тако да их се не стидим.

До годину дана.
2010-2020 било је добро али било је можда по нека пауза по годину дана.
Постоји нека синергија између мушкараца и жена. Када мушкарац пати или је повређен одбија енергетски жене јер ни једна не жели да буде утеха или друга...Било је занимљивих излета али ако јер ваљало поновило се бар још неколико пута...

Па не ако је нешто било погрешно и пијано ипак су то били избори тих тренутака ...тако да их се не стидим.
Gde si ovo procitao da vidim ja

Ne, ima smisla... Kad patis i prekupiran si razmisljanjem o nekoj, sam se zatvoris nesvesno za druge i samim tim niko ne moze ni prici
Па да , чак и ако се оствари контакт а ти не можеш сакрити безвољност па то делује другој особи као на силу.....једноставно не гори она твоја ватра и жар који греје...и кад сам осетиш да ниси добар себи тешко можеш бити другој сем ако она није баш очајна због нечега...

Па да , чак и ако се оствари контакт а ти не можеш сакрити безвољност па то делује другој особи као на силу.....једноставно не гори она твоја ватра и жар који греје...и кад сам осетиш да ниси добар себи тешко можеш бити другој сем ако она није баш очајна због нечега...
apsolutno se slazem, lepo si to objasnio...

Back