Svakodnevna razmazenost

...kroz nase putesesvije po podstanarskim stanovima naisli smo i na jedan koji je bio 35km...u njemu je bila kuhinja odvojena sankom od dnevne u koju je bio uglavljen sto i 3 stolice,
trosed i fotelja, stocic i malena komoda za tv-e, nista drugo nije moglo da stane tu...soba u kojoj je bilo bracni krevet 1 natkasna, za drugu nije bilo mesta i maleni orman u koji ni student
ne bi mogao da smesti sve svoje stvari...kupatilo u kome je postojala tus kabina, salvabo, wc solja i nekako stade masina za ves, ali se vrata nisu mogla otvarati skroz...ako ne racunam
vrata koja su vodila na terasu iz obe sobe imali smo troja vrata....i stvari u dzakovima i kutijama sto na terasi sto ispod kreveta...jedva izdrasmo dva meseca....

E, moja prijateljica je kupila onaj starinski stan sa malom izdvojenom sobicom za poslugu. Tu sobu je pretvorila u spavaću i pošto su njih dvoje gabaritni, u nju je bukvalno stao samo bračni krevet. Kad mi je pokazivala stan, otvorila je vrata i rekla '' Ovo nam je je*odrom" :rotf::rotf:

a na forumu je sve moguće pa i ovo:
Ja sam došao na ideju, glupu ali možda interesantnu još nekome sem mene, da bi rotirajuće sobe u kući znatno povećale iskoristljivost prostora, možda se negde u Tokiju i prifatje te ideje :lol:
Ono nešto kao u filmu the Cube ne baš, ali otprilike, tako se npr spavaća i dnevna soba menjaju po potrebi u zavisnosti koji zid je dole :rumenko:
Možda deluje smešno ali ja umesto 8 imam 40 kvadrata :lol:
(nameštaj je posebna priča xD)

Back