SVAKO DA PRILOZI,SLIKU JEDNOG LICNOG ODEVNOG DELA<SVOJE GARDEROBE !

Ono sto sam ja primetio,od kako sam clan ovoga foruma,to je sledece: Primecuje se jedno veliko distanciranje,
izmedju nas,koji vec duze vremena,saradjujemo na ovom forumu.Ja sam razmisljao,kako prebroditi tu prepreku
medju nama.I dosao sam do sledeceg resenja.Da bi se razbilo to ledilo medju nama,predlazem,da svako od nas,
posalje fotografiju,jednog komada,svoje licne odece.Dakle,neki komad,koji pripada njegovoj licnoj garderobi.

To moze biti neki deo odece,ali isto tako,i deo donjeg vesa,cipela itd,Dakle,sve ono,sto nasi forumasi i forumasice
nose na svom telu,kao deo licne odece.Ovom prilikom,ja saljem kosulju sa kratkim rukavima,koju sam upravo danas,
nosio na sebi ,celo pre podne.

U nadi da ce moj predlog,biti prihvacen aklamacijom,ja pozdravljam sve ucesnike foruma Krstarica.....:bye:

Dusica D. Draga prijateljice sa foruma,veoma sam obradovan tvojim tekstom.Narvno da treba pod hitno,da okacis
sliku nekog svog intimnog dela (mislim na odecu). Ono sto bi mene,a verujem i ostale ucesnike,ove zanimljive teme
zanimalo najvise,to je izbor delova odece,koje si ti nama ponudila.

Ja mislim,da bi najbolji odn.pravi potez bio,kada bi okacila sliku,onih tvojih kako rece,iskrpljenih gaca.Te iskrpljene
gace,stvorile bi medju nama forumasima,neku relaksirajucu klimu.Te iskrpljene gace,asociraju me,na domacu atmosferu.Zamisljam zimu,topla kuhinja,vatra pucketa u "Smederevcu",a ti sedis za stolom,u tim iskrpljenim gacama
i nesto sijes-krpis,dok ti se macak umiljava oko nogu,koje si nehajno rasirila ispod stola.

Eto to.Ta domaca atmosfera nama fali.Mnogo smo svi ustogljeni,na ovom forumu.Kada bi izmesali slike,tih nasih
intimnih delova (odece),mnogo bi se priblizili jedni drugima.Raskravila bi se atmosfera,osetio bi se neki laki povetarac,
koji bi nas zblizio.

Back