Svaki treci muskarac nije otac svog deteta!

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
Zavodu za sudsku medicinu u Banjaluci u poslednje tri godine, od kada je počeo s radom, podneto je na stotine zahteva za utvrdjivanje očinstva, a u gotovo svakom trećem slučaju analiziranog uzorka ustanovljeno je da se ne radi o biološkom ocu deteta.

Rezultati analiza koje se rade u Banjaluci ne odskaču od proseka u okruženju, odnosno u proseku od 25 do 30 odsto slučajeva iz takozvane rizične grupe bude utvrdjeno da se ne radi o biološkom ocu deteta.

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/412547/Banjaluka-Svaki-treci-testirani-nije-bioloski-otac

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ovo je onako.....bas gadno......:sad2:

Zavodu za sudsku medicinu u Banjaluci u poslednje tri godine, od kada je počeo s radom, podneto je na stotine zahteva za utvrdjivanje očinstva, a u gotovo svakom trećem slučaju analiziranog uzorka ustanovljeno je da se ne radi o biološkom ocu deteta.

Rezultati analiza koje se rade u Banjaluci ne odskaču od proseka u okruženju, odnosno u proseku od 25 do 30 odsto slučajeva iz takozvane rizične grupe bude utvrdjeno da se ne radi o biološkom ocu deteta.

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/412547/Banjaluka-Svaki-treci-testirani-nije-bioloski-otac

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ovo je onako.....bas gadno......:sad2:

to bi bilo zabrinjavajuće kad bi svi parovi išli na proveru...svi parovi...
a tu idu samo oni koji su sumnjičavi

to bi bilo zabrinjavajuće kad bi svi parovi išli na proveru...svi parovi...
a tu idu samo oni koji su sumnjičavi

Dobro.

Da svi parovi idu - ne bi bio svaki treci - vec svaki cetvrti...

Ali ja bih IZ OVIH STOPA isao da proverim da li sam ili nisam otac moje dece.....

Situacija je ZNATNO GORA nego sto sam ja mislio da jeste.

U Venecueli je pre par godina jedno ozbiljno istrazivanje utvrdilo da je tamo SVAKA DRUGA ZENA bar jednom u zivotu gledala u plafon u motelu za neki poklon , uslugu ili privilegiju...Izgleda da je u Srbiji ISTA situacija...:per:

Dobro.

Da svi parovi idu - ne bi bio svaki treci - vec svaki cetvrti...

Ali ja bih IZ OVIH STOPA isao da proverim da li sam ili nisam otac moje dece.....

Situacija je ZNATNO GORA nego sto sam ja mislio da jeste.

U Venecueli je pre par godina jedno ozbiljno istrazivanje utvrdilo da je tamo SVAKA DRUGA ZENA bar jednom u zivotu gledala u plafon u motelu za neki poklon , uslugu ili privilegiju...Izgleda da je u Srbiji ISTA situacija...:per:

spremi 330 E i pravac na proveru... za svaki slucaj

Pa ovo je stara prica, svake godine je vade iz naftalina novinari.

Svako trece testirano dete nije dete onog za koga mu majka tvrdi da jeste.

U opstoj populaciji je verovatno manje takvih slucajeva, ovi sto su testirali imaju sigurno razloga za sumnju

Aha....Samo se ti tesi....:D

Svuda u svetu je situacija ista ili slicna...

To su KISELI PLODOVI EMANCIPACIJE ZENE.:rtfm:

Ko pita (proverava), ne skita.:)
To što muževi jesu očevi dece, ne znači da su žene bile verne.

A to je tek PRAVO pitanje!

Ako je svako trece dete TUDJE, koliko su puta onda zene bile neverne PA NISU OSTALE TRUDNE ?

Gde su one koje znaju da se dobro cuvaju?

Izgleda da nema NI JEDNE u ova teska vremena koja nije bas nikada zgresila?? :think:

A svaka treca je svoj greh ...donela kuci...:sad2:

Back