Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
chuj majmune...c c c...imam problem al misim da mi ne mozhesh pomotji...al kladim se da tjesh dva put razmisliti pre nego shto dash glup komentar na moj post...il tjesh mi opet retji majmune shto je ok...
Znas sta, do sada nisam imao lose iskustvo sa tobom cak su mi tvoji postovi bili i negde simpatichni ali nikako nisam ochekivao da onako reagujesh na zezanje zato mislim da zaista imash mali reset iz nekog samo tebi znanog razloga i da ti je ovaj forum sve a da si inache od onih tipova koji zive sami sa sobom i u sebi......tuzno ******.................
sto je to tuzno? to je VEOMA pozitivno.... 8-)
ko ne nauchi da zivi prvo sam sa sobom ne moze da zivi ni sa drugima...a i ljudi su pokvareni, dosadni, shrkti, vaki, naki....
naravno da je tuzhno...shta ti mislish da je meni lako da budem asocijalni osobenjak koji obitava na internetu?...zato nemoj da te chudi moje ispoljavanje netolerancije na tvoje "zezanje"...mozhda nemam smisla za zezanje...mozhda imam upalu hemoroida...mozhda ne volim glupe komentare...mozhda mi je kitjenje trubacha ultimativna glupost...mozdha...al ja ti nisam rekao da si kreten maloumni il shta vetj...vetj sam reko da ne se.resh...shto i nije tako crno s obzirom da je zezanje = ke.njanje...al neeee...tvoja sujeta il shta vetj nije mogla da izdrzhi takav pritisak te si mi reko da sam majmun...ql je shto svi znate samo da vredjate...al poshtujem...ajd sad i sve je ok super smo kvit smo u redu je razumemo se etc...