Susan Sto Helit
Poznat
- Poruka
- 8.713
Nemoj mi ti pričati o Švedskoj, diplomirala sam na njoj. Zato i jedem kokice danas i čekam da se uruše sami u sebe, ludaci, u šta su degenerisali. Nemoj mi majke ti Švedsku pominjat, jer je pratim od svoje 15-e, gutam ko mali majmun sve u vezi nje, i nema šanse da TI (ili mnogi ovde) raspolažu s više informacija. Zato, kuš.Na kakvim informacijama ti zivis?
Jedine zemlje gde mogu da se uspostave neki bolji sistemi su atomske sile iliti pljackasi grobova koji uzimaju pare od ostatka sveta.
Sve ostale zemlje koje su nezavisne moraju da postuju zakone trzista...Zasto je bilo drugacije u vreme tita, zato sto je uspostavio nesvrstane gde je jugoslavija prodavala pamet, bez sile. A ni to nema veze sa komunizmom vec je plod nezavisne politike.
Zemlju koju su unistili kriminalci monarhije jedino takva politika moze da izvadi iz blata. Nezavisna...
Inace, ako te bas zanima obavesti se i o svedskoj, a i drugim satelitima NATO alijanse...
Sve drugo što si napisao, tvoje uobičajeno bla bla. Jugoslavija je bila komunistička nekih par godina, a onda ju je tito okrenuo 180. Ja kao nisam nikad živela u toj državi, i vesla sam sisala, pa ćeš sad ti da mi objašnjavaš. NEMOJ. I jeste, s.rao je ko retko ko, i jeste, nijedan se.ronja danas nijje mu ni do kolena. Otkad je umro, ovde niko ništa drugo ne radi nego pokušava biti novi tito, ali nemaju mozga da shvate da se kompletna situacija promenila, i da je tito mogao to što jeste jer je situacija bila kakva jeste. Danas i već godinama unazad je drukčija, glumiti titu danas je smejurija.
Nezavisnost danas je nonsens, jer nema zemlje koja je nezavisna. Svi smo samo točkići što okreću verglo kojim upravlja Amerika, nigde je ne bilo. Ali, i to je pri kraju. Možda bi se TI mogao informisati o kaljugama degeneracije u koje je današnje carstvo (Amerika) potonula, i prisetiti se istorije u kojoj jasno piše šta se dešava carstvima kad degenerišu. I ovo inače ide u deo one teme kad smo se posvađali, kad si me prozvao o čemu pričam da civilizacija propada. Propada OVA, i to je godinama svima s iole mozga očigledno. Nabavi jedan, i informiši se.
Ali skroz smo otišli u off. Nikad nisam htela reći da se poslodavci u ovoj nesretnoj zemlji spram trudnica ne ponašaju ko stoka - ponašaju se. Ovde je normalno da dobiješ otkaz čim se vratiš s porodiljskog, i sasvim je normalno da te tokom "intervjua" za posao kreteni pitaju da li si udana i da li planiraš imat decu - ŠTO BI TREBALO BIT ZAKONOM ZABRANJENO. Mislim čak i da jeste, ali koga ovde boli neka stvar za zakone?
Samo sam navela primer gde žena iskorištava situaciju, i to ima više veze s mojim pogledom na ceo femi fenomen, nego na trudnice. I dalje tvrdim, ko hoće da bude isključivo majka, i rodi troje dece zaredom, ne bi trebao/la otimat leba onoj koju deca ne zanimaju i koja hoće da RADI, i napreduje u karijeri. Sedeti na dve stolice, to je bezobrazluk.
I, uostalom evo ti, baš kad ti se tolko digao na titu:
Kad se obrišeš, pričaj mi o razlici onoga tite i današnjih.