гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
- 28.663
Pa ne mogu, privlačite me kao muhu...med)))))
kidishesh ko mala na evrokrem

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kidishesh ko mala na evrokrem)))))))))))))))))
kidishesh ko mala na evrokrem)))))))))))))))))
ejs, pa nemam ja neke sisice, ima ovih sto idu po teretanama, imaju vece.![]()
ovaj renegade na svakoj temi, sve postove koje sam mu do sada procitala - pise o istom...o sponzorusama, fudbalerima, kriminalcima....ko pokvarena ploca. u opste ne znam da li covek zna o necemu drugom da prica ili mu je fiksacija toliko jaka da ne moze da promeni temu....ono nikada. vec godinama
- - - - - - - - - -
imas male al cvrste, prava si zenskica koju bi svako yebo!![]()
![]()
Ne slazem se da je uvek bilo ovako...ovako je mozda poslednjih 50 godina. Ranije je mnogo cesca bila zenska inferiornost u pogledu intelekta, finansija i poslovnog uspeha. Zato sto su nekada uloge bile mnogo strozije postavljene. Zenama je teren bila kuca, muskarcima sve van kuce. Brakovi su mnogo vise bile ekonomske zajednice ili zajednice gde su se ljudi udruzivali da bi preziveli. Ta borba nije postavljala puno prostora za razmisljanje o tome koliko ti neko odgovora kao osoba, da li ga volis, da li seks funkcionise i to su bile nezamislive stvari i banalnosti jer se sve svodilo na negativan odgovor na par nekih pitanja..da li te bije? da li je pijanica? da li ima smetnji da imate decu? Ako je odgovor ne, onda je pitanjo bilo "sta hoces, 'leba preko pogace". Jednostavno kriterijumi za dobro, su bili mnogo nizi nego danas.
Normalno, sa porastom standarda, odnosno kada se zivot ne svodi na puko prezivljavanje, dolazi do porasta kriterijuma, pa ljudi traze mnogo vise od zajednice. Traze prijatelja, partnera, osobu sa kojom mogu mnogo da podele, osobu koja ih razume. A to je uglavnom neko ko je vrlo slican njima, neko ko je prosao isti put kao i oni. Pri cemu i danas, muskarci lakse podnose zensku inferiornost, ponarocito u pogledu finansija i poslovnog uspeha. Iako, dobro si to primetio, sve manje ima i takvog mesanja, sto je posledica drugacijih pogleda na brak i zajednicu. Kao sto sam rekla, ljudi traze vise.
Ima naravno i slucajeva, gde postoje jako velike razlike, ali tu mora da postoji mnogo jaka ljubav koja moze da premosti te razlike. Ljudi koji se vole i koji su se mozda nasli, ali koji su nespojivi van tog njihovog malog sveta. Nije problem u ovoj prici ljubav. Ljubav se desava i van svih mogucih okvira, ali problem je brak, veza, opstanak. To je nesto totalno drugo od emocije. Tu vise do izrazaja dolazi kompatibilnost i slaganje, nego cista emocija. A kompatibilnost ide iz slicnosti.
uhhh..nekako mi ova tema vise naginje na individualizam, problem danasnjice.Ljudi u nekoj zurbi za vlascu, parama imidzu zaborave na tradicionalne vrednosti, zaborave ko su i sta je zapravo svakome od nas cilj u zivotu.
Primera radi on je advokat, ona lekar , jedno dete ide u vrtic drugo u skoli, kad se vrate kod kuce, svako prica svoju pricu zasnovanu na dogadjaima tog dana. Znaci potrebno interesovati se za sve dogadjaje u famiiji da bi familja funkcionisla. A sta se zapravo desava u danasnej vreme? Otac prica na telefon o problemima na poslu sa kolegenicom koja bolje shvata problematiku, zena takdoje sa svojim kolegom , deca cesto ostanu zaboravljena uz tablet ili neku igricu....i da skratim, mislim da je ne bitno cime se partner bavi ako sve ostalo funkcionise ali je vrlo birno da imaju vremena i da to vreme koriste zajedno.
Једино теби није успело.
- - - - - - - - - -
Сад зависи шта ти сматраш лепом женом. Осећам да су то оне чудновате кљунашице које набадају на платформама у сред бела дана.
- - - - - - - - - -
Па то ти је то.
- - - - - - - - - -
И такве излазе са фудбалерима?
Тешко до никако.
Tvoji konstantno zajedljivi i maliciozni komentari zapravo vise govore o tebi i tvom karakteru a i pored tolikog boravka na ovom forumu nisam primetio da si napisala niti jedan iole intelektualno suvisli komentar da bi se moglo o necemu diskutovati.
Искључиво о томе прича. Има грдан комплекс - нити је доктор наука, нити је хипербогати лоптач.
Znaci ljudi vise nisu krenuti osnovnim potrebama za prezivljavanjem vec pocinju ugadjati sebi. Ima smisla ali se ipak ne radi o tome.
Da li ti mislis da kada jedan inzenjer visokograsnje dodje kuci, i dalje zeli sa zenom da prica o staticiili pak vodi opusten razgovor uz veceru? Mislim da ne. Mislim da sumiraju pregled dnevnih dogadjaja i razgovor svedu na medjuljudske odnose i desavanja.
Zato mislim da je taj uslov skole i intelektualnog samo statusne prirode.
Jos jedna laz koja se veoma lako moze pobiti, prvo na ovim temama procentualno sam pisao i najmanje poruka a najvise preko 80% na politici pa sportu itd, najmanje ovde pisem ali ocigledno te toliko tangira da stices takav utisak ili jednostavno smisljeno lazes .