[Svaka Cast, Sunarodnici] Racija u 30 kanadskih gradova

_nobody_

Veoma poznat
Banovan
Poruka
10.370
Racija u 30 kanadskih gradova:
http://vesti.krstarica.com/vesti-dana/racija-u-30-kanadskih-gradova-1/

Posle racija u 30 kanadskih gradova otkrivena je velika kriminalna grupa i uhapšene su 103 osobe, u kojima je zaplenjena droga, eksploziv, oko 400 komada različitog naoružanja i novac od narkotika.

"Uspeli smo u neutralisanju te (kriminalne) mreže", izjavio je portparol policija Kvebeka.

Prema rečima portparola, više od hiljadu policajaca iz Suret du Kvebek, Kanadske kraljevske konjičke policije i nekoliko lokalnih policijskih snaga bilo je uključeno u racije sprovedene u 30 gradova u Britanskoj Kolumbiji, Ontariju i provinciji Kvebek, prenosi AFP.

Uhapšene su 103 osobe od ukupno 128 osumnjičenih tokom istrage, zaplenjeno je 250.000 kanadskih dolara u gotovini, kao i velika količina tableta, kanabisa, kokaina i drugih nedozvoljenih opijata.

Sud je takođe zamrzao imovinu uhapšenih u vrednosti od 1,2 miliona kanadskih dolara.

Prema navodima kanadske policije, ova kriminalna grupa distribuirala je 75 kilograma kokaina nedeljno i prodala je opijata za 50 miliona kanadskih dolara, samo u poslednjih šest meseci.

Uhapšeni su optuženi i za uvoz i trgovinu kokaina iz Meksika, kao i gangstersko ponašanje.

Mislim da treba da MUP Srbije zamenimo sa RCMP-em... Secam se kako nisam placao carinu na USA robu kupljenu u Buffalu... Proslo mi 10x, a 11. sam platio na $200 dolara kupljene USA robe $100 CAD poreza, i $50 CAD kazne! :ok:

_nobody_

Mislim da treba da MUP Srbije zamenimo sa RCMP-em... Secam se kako nisam placao carinu na USA robu kupljenu u Buffalu... Proslo mi 10x, a 11. sam platio na $200 dolara kupljene USA robe $100 CAD poreza, i $50 CAD kazne! :ok:

_nobody_

smilie_flag_Canada-1.gif

A ko to priskuskuje Stephena Harpera, Prime Ministra Kanjade? Uprava grozne sluzbe bezbednosti kanjadske policije? :whistling:

_nobody_

Jel' to onaj sto je stavio veto na neku rezoluciju ? :mrgreen:

Da zamisli :eek:

"Sine si opr'o jabuku ?"
"jesam"
"Jel' organic?"
"Ne znam"
"Aj' ostavi to i dodji da zavucemo jednu liniju"

:hahaha: :rotf:

Ниси укапирао. гмо разорније делује од дроге.

Location: 612 Markham St. (Beit Zatoun), Toronto (at Bathurst subway)

Canadian Organic Growers Toronto and Ruth’s Foods are holding a rally against genetically modified organisms (GMOs): GMO – Your Right2Know.

As part of Organic Week, October 15-22 and non-GMO month, and in support of the Right2Know March from New York to Washington, D.C., we will ‘live stream’ Guest Speakers from the conclusion of the march in Washington.

Monsanto and other biotech companies have been foisting their genetic engineering technology on an unsuspecting and unwilling public. Dangers to the environment and our health are clear.

Despite numerous polls and protests clearly showing the public’s support of at least labeling food that contains GMOs, these companies and the politicians that support them need to be told again and again what we want.

monsantkids-global-gmo-right-2-know-rally-oct-16-2011-live-stream-event.jpg

US_Canada_Border_Opens_GMOs.jpg

Monsanto vs. The Canadian Wheat Board

But the most notable victory against GMOs may be wheat, a major export in Canada worth more than $3 billion per year. It is the Canadian Wheat Board that got credit for fighting Monsanto against the potential effects of wheat contamination for the vast industry, and effectively prevented its entry into Canada.
“It has the potential to virtually destroy the $3.5-billion industry in Western Canada,” said Ian McCreary, a farmer and a director with the Canadian Wheat Board back in 2003.
By coincidence, the powerful Canadian Wheat Board was dismantled earlier this week, with many farmers now concerned about changes in market dynamics, and the potential for Big Agra corporations to move in.
Aaron Dykes
Infowars.com

Back