Svajcarski beli ovcar

• Začetnik teme Začetnik teme Rin@
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kao prvo pozdrav svima posebno ljubiteljima ove pasmine.
Jako je lepo to što ste otvorili ovaj topik jedino nije baš korektno sa vaše strane da ostavljate tudje slike bez predhodne konsultacije sa autorom-vlasnikom iste.Još gore je što te slike nemaju potpis tipa preuzeto i slično a ni ime pasa sa slika.
Da pojasnimo ,moje ime je Maria Borisavljević i vlasnik sam odgajivačnice "von Olaf Weise"i dela gornjih slika tj čopor "iz Bara" i pas koji stoji pored kamere, Alex von Diamond,drugi registrovani beli ovčar u Srbiji .Odgajam Bele Švajcarske ovčare punih 12 godina i bavim se radom i obukom istih, www.vonolaf.net,a drugi deo slika sa topika pripada mome ljubimcu Aronu koji živi u Bosni i vlasništvo je Dizdar Branke iz Bjeljine www.aron-swisswhiteshepherd.com.
E ovako bi bilo i korektno kada se predstavljaju tudje fotografije .
Pozdrav, "von Olaf Weise"kennel

trebas da se raspitas kod nekog odgajivaca.Najbolje da sada nabavis broj nekog odgajivaca i da ga nazoves pitas za stenad onda pitas koliko su i hoce li imati u januaru stenad od 2-3 meseca.I onda pitas uslove koji mu trebaju itd.Ali mislim da je isti kao i nemacki ovcari samo sto je beo.

Zdravo....Ja sam Tomislav,iz Novog Sada(Veternik).....imam kanadskog belog ovcara tri godine i nikako nisam mogao da stupim u kontakt sa nekim drugim vlasnicima iste rase...... Ja imam muzijaka i zanima me da li neko ima zenku i da li je neko zainteresovan za parenje........... :))))))))) ajd molim vas neka neko odgovori.......... :))

Jeste li izlagali svoje pse? Pitanje je za oboje. Možda biste se na nekoj izložbi i sreli. (Ali šta je to, nije to neka razdaljina, pre neki dan je čovek sa sve kerušom zapucao iz NS u Niš na parenje, nije mu bilo teško zbog tog mužjaka.)

Kosta od 500e pa na gore

Dok su mali jakooo puno jedu,pa vakcine,cip,pa i najmanja prehlada,neki problem ne daj Boze,pa oprema..sve to kosta.. :)

za trece pitanje,pa ja imam crnog N.O i ona leti preko dana samo spava u hladu izvedem je samo nuzdu da obavi preko dana,a uvece sledi veelika setnja :)

Back