svađanje po forumu...

overkill(relativno dobro-nismo se sretali na postovima otkako je ispao zdapi pa prijavljivao sve redom, ali mi ništa nije mogao:hahaha:)

Па он није али смо сви добили по 1 казнени поен...Мислим ја јесам за вас двојицу не знам...

@тема
Па највише расправа са овером...
Не свађам се скоро никад...

arguing_over_internet.jpe

hhh kapiram da neki nece da se svadjaju ovde jer se plase banova od 2 dana ili vise :roll:

oni tamo carevi na politici se konstantno prozivaju i napusavaju i redovno idu na hladjenje od par dana i uvek isto :mrgreen: imam tamo par prekrsaja i ne zalim zbog toga...

hhh kapiram da neki nece da se svadjaju ovde jer se plase banova od 2 dana ili vise :roll:

oni tamo carevi na politici se konstantno prozivaju i napusavaju i redovno idu na hladjenje od par dana i uvek isto :mrgreen: imam tamo par prekrsaja i ne zalim zbog toga...

Имам и ја на политици јер сам вређала Роме и била сам банована...мислим...због једног поста -.-
Неки једноставно не желе да се свађају мислим мени су неке свађе овде смор као и актери тих свађа...
А некима је већина свађа овде смор,или им је тешко да напрежу своје мождане ћелије да би се свађали виртуално...

Имам и ја на политици јер сам вређала Роме и била сам банована...мислим...због једног поста -.-
Неки једноставно не желе да се свађају мислим мени су неке свађе овде смор као и актери тих свађа...
А некима је већина свађа овде смор,или им је тешко да напрежу своје мождане ћелије да би се свађали виртуално...

ne ne, mislio sam u smislu da imas recimo zelju da kazes(napises) nesto sagovorniku ali se plasis da te ne banuju =) meni je to bzvz i ako me iritira nesto to kazem bez obzira na posledice.

to jes' vala ovde na ovom pdf-u i nemam zelju da se svadjam jer sam jednom poceo sa Mikijem i smorio se posle 2 njegova posta u pojam koliko me ozracio posle samo 2 posta :sad2: al' zato na politici nikada nije dosadno :mrgreen:

Ma oni na politici su botine teske :mrgreen:
A najjaci su oni bugari sto uskacu pa krenu da ke.njaju kako je bugarska iznad svih, ili ona beskrajna prepirka oko imena makedonije... boze... nasli da spopadaju nas srbe ni krive ni duzne...

Na internetu ima ljudi koji mogu da me iznerviraju jer se prave previse pametni.Na ovaj forum je to naprimer GetoBeograd i sa njim sam se najvise svadjao jer bata hoce da nam pokaze koliko je kul i koliko dobra kola ima a u stvari ne zna nista.Ja stvarno ne razumem zasto niko se ne trudi da bude ljubazan.

Ni sa kim se nisam svadjala, niko se nije svadjao sa mnom.....Koliko se sećam tj :lol:

A svadje koje čitam po forumu su mi tako besmislene u većini slučajeva, da se ili smejem ko idiot ili radim ono što i lik na mom avataru samo bez ovog džinovskog ključa xDDD

Poslednja izmena:

Back