Svađa(lice)

• Začetnik teme Začetnik teme koto
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

koto

Buduća legenda
VIP
Poruka
42.590
32186671_243740046190678_8972873107312214016_n.jpg

da li?
da li se, i koliko svadjate? da li samo sa voljenima, ili sa svakim ko vam naleti u pogodnom trenutku?
i kako se svadjate? derete se? lupae tanjire? citite i durite se? pisete mrziteljske poruke i smsove? odbijate sex? ubijate ga/nju sexom?:D
ne znam da je ova tema ikad bila.
neverovatno. mozda i jeste. nema veze.

da li?
da li se, i koliko svadjate? da li samo sa voljenima, ili sa svakim ko vam naleti u pogodnom trenutku?
i kako se svadjate? derete se? lupae tanjire? citite i durite se? pisete mrziteljske poruke i smsove? odbijate sex? ubijate ga/nju sexom?:D

:mrgreen:
Vrlo zanimljivo

Joj, pa ne znam...nisam svadjalica, ne svadjam se jer imam visok prag tolerancije..ali kad neko uspe da me izazove
umem da budem opaka na recima...posle takve svadje mnogo patim i svasta sam u stanju da uradim samo da se pomirim...:lol:

e ja sam pobornik te teze
nikad se ne svadjam sa prijteljima kolegama i sl...nema poente
svadjam se samo sa najintimnijim osobama u rl (porodica)....jer tu strasti prste, oni mogu da me razbesne, oni mogu da me povrede i sl...

Ne volim da se svadjam i istresam na druge...i retko to radim..obicno sam u ulozi pomiritelja, smirivaca strasti....ali kad se svadjam to radim sistematicno i s ciljem..
Svasta sam cula i videla, ali uvek me rastuzi kako ljudi olako povredjuju bez ikakvog stida..a zbilja moze drugacije..

da li?
Spada
Svadjam se. Dovoljno, cesto i previse, samo taj zakljucak dodje uvek posle svadje. Sa voljenima a najvise sama sa sobom :lol:
Lepo se svadjam, konstruktivno... Derem se... retko cutim... durim se... prevrcem ocima... odbijam sve... ali volim brzo da se pomirim...

da li?

Opaka sam svadjalica:manikir:

da li?

Svađa me smara i umara, mislim da je to bačeno vreme i energija. Na pokušaj uvlačenja u istu probam lepim ako ne ide onda završim sa: "batali me", "nađi drugog da se istresaš", "mrš u 3..." u zavisnosti od toga koliko mi znači ili ne znači persona.

Svadjam se kad moram, više sam tip zakerala.
Ne volim svadje, posle njih dugo nosim kamen u želucu. Ukoliko neki konflikt ne isteram do kraja na čistac (pa nek je to i zaključkom da sam ja usro motku i kriv za svadju), kamen stoji vrlo, vrlo dugo. Čak i zaboravim oko čega smo se svadjali, ali kamen i mučnina koju on izaziva stoje.
Ne volim sex pomirenja

Мене свађе трују, јако се лоше осећам после тога.

Али, некада немам куд, приморана сам.

Мада, било је и ситуација када су ми донеле олакшање, јер кад се свађам радим то врло аргументовано, без увреда, сетим се и онога од пре 2о година да набијем на нос, ретко вичем, сем ако морам да надјачам супротну страну.

За дивно чудо, ретко се свађам са мужем.

Ћерка је рекла скоро да ми немамо појма шта су свађе :lol:, чула је код другарице једну такву породичну и дошла у шоку...

Каже, ви се здрмате 2 минута, после разговарате, пијете кафу, као да ништа није било...

У браку мислим да тако и треба, то дурење као фазу смо превазишли у прве 2-3 године.

mnogo sam srećna jer sve nikove koje srećem na ovoj temi su nederači
to je lepo, znači da sam u zdravom net okruženju, a onda pogledam sebe koja sam u stanju i da povisim glas, ali ne histerija, zapitam se gde sam to zapala-međ ove fine ljude, nakljukane bromazepamima ili ispranog mozga..
Da se razumemo, svađe ne volim i niko ovde ako ne zahebava neće napisati da voli svađe, ono što je realno, malo dodirnih tačaka ima..ljudi koji su eksplozivni sebe će uvek pravdati: ne volim svađe ili slično: nisam svađalica, ali sam pobornik istine /čije istine, nije tema :lol:/
ili radim to jer se branim.

- - - - - - - - - -

Ne treba meni ovde roršahov test da vas procenim :rotf:

to je lepo, znači da sam u zdravom net okruženju, a onda pogledam sebe koja sam u stanju i da povisim glas, ali ne histerija, zapitam se gde sam to zapala-međ ove fine ljude, nakljukane bromazepamima ili ispranog mozga..
Da se razumemo, svađe ne volim i niko ovde ako ne zahebava neće napisati da voli svađe, ono što je realno, malo dodirnih tačaka ima..ljudi koji su eksplozivni sebe će uvek pravdati: ne volim svađe ili slično: nisam svađalica, ali sam pobornik istine /čije istine, nije tema :lol:/

- - - - - - - - - -

pa matori smo
drali smo se i mi
dok nam nije dosadilo
: )

- - - - - - - - - -

Izdrala bi se na mene sad, jel da? :rotf:

Izdrala bi se na mene sad, jel da? :rotf:

ma ne, nego kada vidim u startu objašenjenje: nisam deratotor, nisam nervčik..odmah mi je jasno da je sve suprotno od toga..
To ti je isto kao kada nekoga prvi put vidiš, a taj neko nevezano za temu ima potrebu da udene: nikada ne lažem, iskrena sam osoba, prezirem ili gnušam se ili tako neštou fazonu-lažljivaca..prosečnoj inteligenciji sve jasno :mrgreen:

Back