Svadja i seks

Lollol

Poznat
Poruka
9.450
Znate li mozda neki par, ili sta bili u takvoj vezi sa nekim, koji se onako lepo posvadja, napusava, izvredja, a onda izhebe onako posteno?

Kako funckionisu takvi ljudi i sta ih navodi na takvo ponasanje? Da li su to emocije, impulsi, ili sta vec? :think:

Никад нисам био у озбиљној вези па да као напушавање не мења ништа, овако кад некоме је*ем матер то је прошла прича..

Cuo sam za to, ali mislio sam da je to ono "posle svadje, sve je sladje", tipa posvadjaju se ljudi, ne pricaju par dana, izmire se, i onda kada se seksaju vide koliko im je seks i ta druga osoba nedostajala pa seks izgleda nekako "sladje".
Ovde ne kapiram logiku, tipa mene devojka napusi "kako sam sebicno *ovno koje ne mari za njene potrebe" a ja njoj kazem da je "razmazena kucka koja je navikla da ide sve po njenom" i tako umesamo malo i familiju u pricu, popsujemo se lepo, oteramo u pm (debelo vec smo zagazili u psihicko maltetiranje ovde), onda nekako treba da se probudi osecaj "volim te, ajde da se kresnemo"? Ne kapiram, do malo pre smo kucke i *ovna, skotine i sta sve ne, a sada se seksamo i volimo. To je neki psihicki sado-mazo, sto me vise ponizavas i vredjas, vise te zelim, sto mi nema neke veze sa mozgom.

I ok, da se kresnu ljudi, to opet ne menja misljenje i uvrede koje su razmenili, ne moze to seks cudesno da obrise kao da se nikad nije ni desilo.

To verovatno i moze da funkcionise ako su obe osobe petarde, tj. impulsivni, ali da se spoje dvoje ljudi sa razlicitim temperamentom neko bi nekog tu gledao cudno.

Poslednja izmena:
Cuo sam za to, ali mislio sam da je to ono "posle svadje, sve je sladje", tipa posvadjaju se ljudi, ne pricaju par dana, izmire se, i onda kada se seksaju vide koliko im je seks i ta druga osoba nedostajala pa seks izgleda nekako "sladje".
Ovde ne kapiram logiku, tipa mene devojka napusi "kako sam sebicno *ovno koje ne mari za njene potrebe" a ja njoj kazem da je "razmazena kucka koja je navikla da ide sve po njenom" i tako umesamo malo i familiju u pricu, popsujemo se lepo, oteramo u pm (debelo vec smo zagazili u psihicko maltetiranje ovde), onda nekako treba da se probudi osecaj "volim te, ajde da se kresnemo"? Ne kapiram, do malo pre smo kucke i *ovna, skotine i sta sve ne, a sada se seksamo i volimo. To je neki psihicki sado-mazo, sto me vise ponizavas i vredjas, vise te zelim, sto mi nema neke veze sa mozgom.

I ok, da se kresnu ljudi, to opet ne menja misljenje i uvrede koje su razmenili, ne moze to seks cudesno da obrise kao da se nikad nije ni desilo.

To verovatno i moze da funkcionise ako su obe osobe petarde, tj. impulsivni, ali da se spoje dvoje ljudi sa razlicitim temperamentom neko bi nekog tu gledao cudno.

"Angry sex":)
Ljuta žeta može da bude sexy i super je kad te takva razvali od p*čke:D

Znate li mozda neki par, ili sta bili u takvoj vezi sa nekim, koji se onako lepo posvadja, napusava, izvredja, a onda izhebe onako posteno?

Kako funckionisu takvi ljudi i sta ih navodi na takvo ponasanje? Da li su to emocije, impulsi, ili sta vec? :think:

Da, znam, desava se, ali zavisi i oko cega je bila svadja i koliko je to desavanje ozbiljno, ponekad pomirenje padne brzo, ponekad su potrebni dani, dakle - sve zavisi...
Ne mislim da ako se to ponekad desi da ti ljudi nisu normalni, nego da su temperamentni, puni emocija i strasti koje ne guse u sebi.
Svaka svadja i rasprava je bolja od konstantne cutnje, svaka krivudava linija bolja je od totalne monotonije, a nije ni za dzabe ona poslovica "dobar k.... mir u kuci" :) mada ni to ne vazi za potpuno sve situacije, ali u velikom procentu - da.

Poslednja izmena:
nemaš ti pojma

cuj ... znam ja o cemu ti pricas ... ali svadja ima razlicitih
i neke mogu biti jak afrodizijak koji vodi u sex , znoj i vrelu krv ali to zaista treba da se poklopi
i osobe i temperament i libido ... na mlake rasprave tesko da cu odreagovati

- - - - - - - - - -

najbolja opcija za sex, ali najgora za vezu na duze staze..

na duze staze bi izgoreli kao plamen na sveci

svadju voli onaj s kojim ti lezi svadja, s nekima kad se svadjas pitas se da li ces da ostanes ziv

- - - - - - - - - -

izgleda da sve to ubijem

- - - - - - - - - -

pa mozda zauvek tako to su najbolji parovi

Back