Cuo sam za to, ali mislio sam da je to ono "posle svadje, sve je sladje", tipa posvadjaju se ljudi, ne pricaju par dana, izmire se, i onda kada se seksaju vide koliko im je seks i ta druga osoba nedostajala pa seks izgleda nekako "sladje".
Ovde ne kapiram logiku, tipa mene devojka napusi "kako sam sebicno *ovno koje ne mari za njene potrebe" a ja njoj kazem da je "razmazena kucka koja je navikla da ide sve po njenom" i tako umesamo malo i familiju u pricu, popsujemo se lepo, oteramo u pm (debelo vec smo zagazili u psihicko maltetiranje ovde), onda nekako treba da se probudi osecaj "volim te, ajde da se kresnemo"? Ne kapiram, do malo pre smo kucke i *ovna, skotine i sta sve ne, a sada se seksamo i volimo. To je neki psihicki sado-mazo, sto me vise ponizavas i vredjas, vise te zelim, sto mi nema neke veze sa mozgom.
I ok, da se kresnu ljudi, to opet ne menja misljenje i uvrede koje su razmenili, ne moze to seks cudesno da obrise kao da se nikad nije ni desilo.
To verovatno i moze da funkcionise ako su obe osobe petarde, tj. impulsivni, ali da se spoje dvoje ljudi sa razlicitim temperamentom neko bi nekog tu gledao cudno.