qqjay
Domaćin
- Poruka
- 3.568
Svaka cast ,daj pare !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro to, nego jesi li povalio kumu sa mladine strane?Nisam se obrukao , dostojno sam artiljerijski odbranio cast sa ruskom poluautomatskom sacmarom kalibra 12 .Pucalo se kao u Bejrutu u najboljim danima plotuni su odjekivali par minuta dok se nisu zalihe municije potrosile.Sad mogu slobodno reci da sam polozio ispit i opasno sam se zainteresovao za nabavku neke pucaljke.
Dobro to, nego jesi li povalio kumu sa mladine strane?
Pa što joj upropasti veselje i ostavi gorko sećanje na kumstvo i svadbu najbolje drugarice ?Kuma je takav gabor da se to recima neda opisati.Ravna je kao daska a inteligencija joj je na nivou curke.Saletala me je non stop sa nekim nesuvislim upadicama pokusavajuci da se predstavi kao neka facaNajveci gaf je imala kad je pokusala da mi sugerise koju pesmu da porucim na sta sam joj rekao da te njene turbo brdjanske melodije nemam nameru da slusam.Izvisila je i za prevoz iako je vec imala umisljaj da cu je voziti jer me je pitala da li vozim nekoga na sta sam odgovorio da ne vozim pa je glupaca pomislila da cu nju voziti.Kad smo krenuli prema crkvi prisla je vratima suvoza i uhvatila se za bravu ali sam ja vrata vec zakljucao .Naravno odlepila je od besa i blama koji je bio zapazen od ostalih polovnjaca.
Krajisnici ljuti na recima al na delu chabar, lako im je da se ovde kod nas kocopere neka idu kod Njofre da njemu palamude.
pa zar nisi ti u kanadi
Kibi, zasto svaki tvoj avatarski alter ego ima tu lezernu Stiv Mekvin pljugu u ustima?>
shugi da se opet zenim ,ti bi mi bio kum![]()