Svadbeno veselje

Sugenzi

Domaćin
Banovan
Poruka
3.644
Dobih malopre ponudu da budem kum kolegi koji je resio da koliko vec iduce sedmice prizeni jednu lovatorku.
Znam ga kao zlu paru i nerado se prihvatam te pocasti ( kolega se vec zenio cetiri puta a prethodni kum mu je iznenada dao otkaz).Razumem ga i zarad muske solidarnosti necu ga odbiti posto znam da mu je njen novac preko potreban i da ce ovu lovatorku posle peljesenja odhebati onako u skokovima.
E sad sta me muci muci me oruzje posto ga nemam a kao sto je opste poznato od kuma se ocekuje da sa istim barata i upotrebi ga na svadbenom veselju ( svi ga vec imaju i vec su me pitali sa cime cu ja da pucam)z:cry:
Dakle zanima me solucija gde ima da se isto iznajmi za tu prigodu naravno uz neku ubrzanu obuku.
Koliko vidim roksovanje iz oruzja na svadbama nije samo nas specijalitet i pucnjava se upraznjava i u drugim kulturama.

Zovi Vucica da ti posalje Seik Muhamed zlatni kalash , to je kod njih najvredniji poklon (pored mobilnog od dijamanata)...

Ne, salim se ,zar je tesko da pitas nekog ko ima pistolj da ti pozajmi :D

Poslednja izmena:
Dobih malopre ponudu da budem kum kolegi koji je resio da koliko vec iduce sedmice prizeni jednu lovatorku.
Znam ga kao zlu paru i nerado se prihvatam te pocasti ( kolega se vec zenio cetiri puta a prethodni kum mu je iznenada dao otkaz).Razumem ga i zarad muske solidarnosti necu ga odbiti posto znam da mu je njen novac preko potreban i da ce ovu lovatorku posle peljesenja odhebati onako u skokovima.
E sad sta me muci muci me oruzje posto ga nemam a kao sto je opste poznato od kuma se ocekuje da sa istim barata i upotrebi ga na svadbenom veselju ( svi ga vec imaju i vec su me pitali sa cime cu ja da pucam)z:cry:
Dakle zanima me solucija gde ima da se isto iznajmi za tu prigodu naravno uz neku ubrzanu obuku.
Koliko vidim roksovanje iz oruzja na svadbama nije samo nas specijalitet i pucnjava se upraznjava i u drugim kulturama.

Sve je to super ali razmisli samo o jednom detalju a to je policija i dozvola za nosenje i upotrebu oruzja... cisto da nebi zaglavio zatvora... ja u poslednih 20 godina nisam bila na svadbi sa pucanjem, ali ako se mora pucati vidi sa nekim ko je vec bio kum nagdje pa se raspitaj o mogucnostima.

Bomba je efikasnija ... ne zahteva obuku ..
Povuci i potegni zabavu
Samo prvo popni muzičare na drvo, smuvaj neku deverušu ..zavedi red a ne dobrostojeća mlada sve parama da ostvari
Dokaži da oružje ima veću moć od novca :aha:

Poslednja izmena:
treba ti sacmara to gruva jace od pistolja , dvocevka ima malo metaka trebace ti pumparica sa patronama sa magnum punjenjem ,trazi bajkalku ko ima.
natezanje deverusa i akrobacije muzikanata se podrazumevaju....

treba ti sacmara to gruva jace od pistolja , dvocevka ima malo metaka trebace ti pumparica sa patronama sa magnum punjenjem ,trazi bajkalku ko ima.
natezanje deverusa i akrobacije muzikanata se podrazumevaju....

Bas to sam nasao ima kolegin otac neku rusku lovacku pusku koja ima 5 metaka i sve radi automatski dakle ja treba samo da povlacim okidac a ona gruva kao top.Sutra idemo da je isprobamo pa cu da vidim kako to cudo funkcionise

Јбт, у ком свету ти живиш...

to je ta baikal ,petometka, poluatomatska. 16mm. :konfete:

Evo malopre sam isao do ducana da kupim municiju kalibar je 12 pazario sam 4 kutije dakle ukupno 100 komada patrona sa najsitnijom sacmom po savetu trgovca kaze da je ta sitna sacma bezopasna kad se puca u vazduh .Majku mu da li je bolja ta sto si naveo sa kalibrom 16 je li ona jaca od ove sto sam pribavio.

Jesi li siguran da ovi ne pucaju na neku bespilotnu letilicu ili tako nešto? :think:

Nisam se obrukao , dostojno sam artiljerijski odbranio cast sa ruskom poluautomatskom sacmarom kalibra 12 .Pucalo se kao u Bejrutu u najboljim danima plotuni su odjekivali par minuta dok se nisu zalihe municije potrosile.Sad mogu slobodno reci da sam polozio ispit i opasno sam se zainteresovao za nabavku neke pucaljke.

Back