Svadbeni pokloni ili svadbene pare

Yugoslave ti li si? :hehe: :cao:
Nemam pojma tko je taj. Ja sam Memnom
Original stamp stock vector. Illustration of circle - 136895529

Napraviš lepo žurku k'o čovek,...donećemo svako po nešto! 😁
Ne zenim se ni pod razno. Zurke ne volim, previse buke i ljudi. Kucna atmosfera je top.

Slazem se. Ne volim masu ljudi kao ni svadbe.
Hipotetski gledano da idem na svadbu nekome i da pijem alkohol ne bi bilo lose zaigrat na stolu, slinit po kumici i nakon toga me 2 malo jacih izbace van u blato ili asfalt, ovisno da li je svadba u satoru ili nekom hotelu :mrgreen:
Nije da se nije dešavalo! 😁
P.S.Nama stigao dopis iz Kompanije kako se obući za dan firme,...da prekrijemo tetovaže odećom, žene sa urednim frizurama(ništa zabrijano na glavi, skinuti pirsing i sl).
Bolje da pravimo maskenbal! :hehe:
Totalno su nas razočarali.
Biće i drugih zvanica,...pa nas šefica zamolila da ne sabljažnjavamo goste! :rotf:

Poslednja izmena:
Nije da se nije dešavalo! 😁
P.S.Nama stigao dopis iz Kompanije kako se obući za dan firme,...da prekrijemo tetovaže odećom, žene sa urednim frizurama(ništa zabrijano na glavi, skinuti pirsing i sl).
Bolje da pravimo maskenbal! :hehe:
Totalno su nas razočarali.
Katastrofa. U tom slucaju je najbolje ne ići.
Nisam nikad isao sa firmom na veceru. a u firmi sam jako dugo. Dosta je sta sam morao slusati traceve u smjeni.
Da vise ne offtopicarim, dovidjenja negdje drugdje u prostranstvu foruma :)

Има и новијих од тебе и много мање искусних(тј.са много мање порука).
Zamolio bi Vas mladi gospodine da ne offtopičarite. Držite se teme ili u suprotnom slijedi Ban4lif3
Hvala na razumijevanju

Samoproglašeni admin :mrgreen:

Imam staža na netu skoro kao ti godina :mrgreen: Iskustvo nije upitno. Upitna je ozbiljnost.

Ontopic
Daje se mladencima u skladu svojih mogucnosti.

Offtopic
Tostera i pegli nikad dosta, a servisa za jelo po mogucnosti od srebra :D

Zamolio bi Vas mladi gospodine da ne offtopičarite. Držite se teme ili u suprotnom slijedi Ban4lif3
Hvala na razumijevanju

Samoproglašeni admin :mrgreen:

Imam staža na netu skoro kao ti godina :mrgreen: Iskustvo nije upitno. Upitna je ozbiljnost.

Ontopic
Daje se mladencima u skladu svojih mogucnosti.

Offtopic
Tostera i pegli nikad dosta, a servisa za jelo po mogucnosti od srebra :D
Може ли објашњење за offtopic?

Back