Svadbena torta

Miva Lo

Početnik
Poruka
5
Pozdrav svima!
Za par meseci mi je svadba, trenutno se bavim organizacijom i potražnjom svega što sam zamislila. Zastala sam kod torte. S obzirom da ćemo imati više torti na venčanju, ne želim da ona glavna bude mnogo velika. 😅 Na jednoj fotografiji sam videla da između dva sprata torte stoji providni stakleni valjak ispunjen cvećem. Da li neko zna gde bih mogla da nađem nešto slično tome? 😊

Prilozi

• Screenshot_20210119-220323_Instagram.jpg
    Screenshot_20210119-220323_Instagram.jpg
    110,3 KB · Pregleda: 56
Pozdrav svima!
Za par meseci mi je svadba, trenutno se bavim organizacijom i potražnjom svega što sam zamislila. Zastala sam kod torte. S obzirom da ćemo imati više torti na venčanju, ne želim da ona glavna bude mnogo velika. 😅 Na jednoj fotografiji sam videla da između dva sprata torte stoji providni stakleni valjak ispunjen cvećem. Da li neko zna gde bih mogla da nađem nešto slično tome? 😊
imas ovde

https://pocoloco.rs/torte-za-svadbu/

a hvala ti...?no ne treba meni torta za svadbu :mrgreen:

zelela sam samo novoj clanici pomoci :D
prave sta god zelis

Pozdrav svima!
Za par meseci mi je svadba, trenutno se bavim organizacijom i potražnjom svega što sam zamislila. Zastala sam kod torte. S obzirom da ćemo imati više torti na venčanju, ne želim da ona glavna bude mnogo velika. ? Na jednoj fotografiji sam videla da između dva sprata torte stoji providni stakleni valjak ispunjen cvećem. Da li neko zna gde bih mogla da nađem nešto slično tome? ?
https://pocoloco.rs/wp-content/uploads/2018/01/1011.jpg isti model,slican

Možda. Čak mi liči i na veliku staklenu teglu. Ne znam ni gde bih mogla da nađem teglu te veličine, ako je to tegla uopšte.
oni ce da ti kazu.to mnogi traze tako
Pozdrav svima!
to svece je u staklu :tick:

Нисам нашла за сада, али стварно верујем да је то плексиглас. Клирит.
Тако да сигурно можеш да нађеш фирму која то може да ти направи.

Нпр. овако изгледа обичан сталак за торте, чисто да видиш о ком материјалу причам

stalak-za-tortu-pleksiglas.jpg

Back