Svadba

pozvana sam na svadbu

nebih ishla (nisam neshto za svatove i svadbe, izbegavam)

medjutim rekla je " ja nemam nikog vishe osim moje troje djece i vas"

Poshto su Bikeri i gosti su bikeri sem nas desetero i sad se mislimo shta obutji

mladozhenja nosi shkotsku suknju a ona isto shkotsku haljinu

ostali gosti valjda tipichno bajkerski

slikoviti saveti su dobro dosli

U toj situaciji bih ti predložila dugu elegantnu satensku haljinu i kožnu jaknu, bajkerske čizme. Minimum make up, ili crvene usne ili naglašene oči. I neku vrh frizuru ali bez fix laka za kosu nego dobro fenirana. Znači ne štrčiš a ipak si wuuuau! 🙂

E, setila sam se!

Da napisem dok ne zaboravim.

Plisani sako, imas? Crni plisani sako, za mladji svet dole a la kozne pantalone a ispod moze bukvalno i dobra bela kosulja, ja bih belu svilenu majicu upasanu u te pantalone i podignutu kosu, makar visoki ufrckan rep ili pundjicu.

Plis (pa jos crni) ne gresi, lepo se slika i ide uz njihove rese, kozu...mozes i koznu suknju, ako imas...ili one ogrtace dugacke, znas ima plisanih, cipkanih, svilenih kao dugacak kardigan ali bez dugmica, lelujaja oko tela... bas volim da pricam o odevanju:(.

Ja se ovako oblačim za svaki dan :eek:

pozvana sam na svadbu

Poshto su Bikeri i gosti su bikeri sem nas desetero i sad se mislimo shta obutji

Boze...Prvi put cuijem da neko ne voli da ide na svadbu.

Zar je tolika velika kriza dosla.Mislim da niko ne ocekuje da mu nesto nosis skupo vec te zove da mu uprilicis slavlje svojim prisustvom.

Sada sam tek procitao da su tamo Bajkeri vecinom pa koji je problem da se obuce neka crna kozna jakna i farmerice, malo natrsis kosu i vezes neku maramu oko vrata i samo furaj.:zurka:

Boze...Prvi put cuijem da neko ne voli da ide na svadbu.

Zar je tolika velika kriza dosla.Mislim da niko ne ocekuje da mu nesto nosis skupo vec te zove da mu uprilicis slavlje svojim prisustvom.
Ja isto ne volim.
Sve svadbe provedem negde pored kuvara ako je seoska ili ispred šatre/ sale

Svoju svadbu sam bio u farmerkama patikama i kariranoj košulji.
Moja žena je imala venčanicu nešto slično onoj pidžami što je postavila Bogomoljka, samo krem bele boje.

Volim svadbe i volim venčanicu, najlepši deo mi je bio crkveno venčanje .
5c1bb747-0bb0-495c-a93b-24250a0a0a67-7-previewOrg.jpg

Ja se ovako oblačim za svaki dan :eek:

Ti si verovatno mladjana:)

Isla sam logikom da je buduca mlada mama troje dece, svega desetak gostiju je pozvano na slavlje, mislim da je postavljacica takodje mama, cini mi se da sam tako ranije procitala...to mi sve lici na finu tkaninu ali jednostavno izdanje.

U mom slucaju lakmus papir su stikle. Ako nemam stikle cak i svecanu haljinu mogu sladjusno da iznesem a ako imam stikle i obicne farmerice mi deluju da sam se "doterala".

pozvana sam na svadbu

Možda je svadba bajkerska, ali ti nemaš dress code.
Može neka elegantna duga haljina, dobre polučizme, kožna jakna i stavi nešto diskretno od nakita (mogu neke interesantne minđuše ili neka dobra narukvica).

Meni liči da će svadba da bude opušteno druženje užeg kruga ljudi kojima forma nije bitnija od suštine.
Zato, opušteno napred.
Ispoštuj tu ženu koja ti je ukazala čast da baš tebe pozove na taj događaj.
I njenog izabranika naravno.

salu na stranu hebote ides kako se ti osecas najlepse.
pogotovo sto imas svu slobodu jer bajkeri su duhoom slobodni ljudi i oblace se
kako ima je najzgodnije/komotnije za voznju...

ides kod drugarice jbt ko ce jos da ti zagleda odecu ?

Samo nemoj sa tomosom da se pojavis :kez:

1677242035364.jpeg

Dakle, Sremci i ljudi.. stižemo po mladu...uskoro krećemo...za 2 dana....kao šatro ceremonije drže i sve ....pa tamo, pa onda vamo..

E, e, El mogu ja da budem di Džej barem malo..sat-dva.
El to može?

Back