Svadba

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
43.044
pozvana sam na svadbu

nebih ishla (nisam neshto za svatove i svadbe, izbegavam)

medjutim rekla je " ja nemam nikog vishe osim moje troje djece i vas"

Poshto su Bikeri i gosti su bikeri sem nas desetero i sad se mislimo shta obutji

mladozhenja nosi shkotsku suknju a ona isto shkotsku haljinu

ostali gosti valjda tipichno bajkerski

slikoviti saveti su dobro dosli

Mozda obicna haljina u sustini bilo koje boje i neki kozni kaput?

3b948f2ccc13f08f0a1cdaf8c8187b08.jpg

Šta ti to dođe tipično bajkerski?
Mislim, ja živim sa jednim bajkerom pa meni tu ništa nije tipično osim što voli da mu bude udobno i da ga uopšte ne zanima kako se ko oblači.
Tako da... Obuci se udobno i uživaj jer ćeš se tako uklopiti.
Bila sam i dole kod nas na svadbi bajkera posle ceremonije na slavlje dosli u odelu :)

Ovde dolaze standardno farmerke i kožne jakne sa resama ili bez

Ја имам један бебидол који носим и на посао и у град.
Шорц је на црно-беле штрафте а мајица црна. Супер ми је уз сандале на танке каишиће и пуууно танких, звецкавих наруквица.

pozvana sam na svadbu

Poshto su Bikeri i gosti su bikeri sem nas desetero i sad se mislimo shta obutji

Ja bih se odlucila za nesto udobno i polusvecano a opet u duhu svadbe.

Mozda bih nosila kaftan od indijskog platna i uze tamne farmerice dole na ravne cipele. Volim lake cipele ali ko voli moze i jace.

Imam u glavi beli kaftan sa brod izrezom i kimono rukavima, teget dzins i lagane baletanke uz podignutu kosu. To mi je neutralno, jer sama nisam bajker a opet nisam ni van koteksta odevena.

Ili bih nosila kamisolu a odozgo bih se umotala u pasminu, svilenu, kasmirsku, kakvu god...ono oko ramena, kao bluza, da se samo ona vidi...meni je to bas lepo...

pozvana sam na svadbu

obuci ronilacko odelo , skini sa krave lanac pa ga vezi sebi oko vrata i..........da ne zaboravis da provuces ekser kroz nos.

E, setila sam se!

Da napisem dok ne zaboravim.

Plisani sako, imas? Crni plisani sako, za mladji svet dole a la kozne pantalone a ispod moze bukvalno i dobra bela kosulja, ja bih belu svilenu majicu upasanu u te pantalone i podignutu kosu, makar visoki ufrckan rep ili pundjicu.

Plis (pa jos crni) ne gresi, lepo se slika i ide uz njihove rese, kozu...mozes i koznu suknju, ako imas...ili one ogrtace dugacke, znas ima plisanih, cipkanih, svilenih kao dugacak kardigan ali bez dugmica, lelujaja oko tela... bas volim da pricam o odevanju:(.

Back