Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mnogo je to cimanja za kilo pecenjaSta mislite o svadbama,da li je to potrebno praviti?
I opet razvod?Buljenje persona okolosve najgore mislim, nazalost morao sam praviti svadbu tako tela bivsa zena
kako to mislis ovde? mislis kod vas?Saće georgijune I moderna mira praviti svadbu ovde
opalac, pao seks sa bivsim iz iste ulice, pa se odmah o svadbi misli?Sta mislite o svadbama,da li je to potrebno praviti?
Izvini koji sex..mislis ti da je moje tjelo otirac,da to radim..kako te bolan nije stid pisati tako sta?opalac, pao seks sa bivsim iz iste ulice, pa se odmah o svadbi misli?![]()
Samo koverte primamoSaće georgijune I moderna mira praviti svadbu ovde
Jeli ti svoju svakom dajes?pa ok, sad me jeste malo stid, oprosti.
znaci, nije bilo seksa?
Ne, kod vas na ženama prave svadbu, vi imate bolju klopukako to mislis ovde? mislis kod vas?
Ne brea jeR su mira i enina ista osoba?
ne pricaj??Ne bre
Enina je onaj tip bosanca koji može da ti razvodni svaku, ali baš svaku, temu
A mira je trudna sa georgijunetom saće se porodi
Neophodno!Sta mislite o svadbama,da li je to potrebno praviti?
Ко има жељу- потребно је. Ко нема- сулудо је.Sta mislite o svadbama,da li je to potrebno praviti?
pa ne znam ja, treba to ovde da se rezervise unapred, a ni oni nisu stalni gosti pa da se bas pokidamo oko njihNe, kod vas na ženama prave svadbu, vi imate bolju klopu