Svadba

U! :eek:
Ovde mora da je bilo - pusti Semsu pa d' izginemo :hahaha: Ali najjace je ovo kad se biju cvecem i ovaj deda sto se prosu na 3:20. :rotf:

Mislim da je deda umro...ali nebitno, kolateralna steta....idemo dalje... popij pice iz mojih smrdljivih cipela, ojhaaaaa... :worth: :hahaha:

Tako da su nase svadbe relativno civilizovane...sve jee relativno. Poredis se sa normalnim svetom - zaostao si 100 godina....poredis se da idiotima sa tamo nekog brda....napredan si i ekstra, hahaha. :lol:

Ne znam kome to smeta uopste...

Ljudi zele od tog dogadjaja da naprave najlepsi dan u svom zivotu. Kupuju uspomenu :p
Moje svadba - Kalemendanska terasa i 30 gostiju s moje strane :lol:

:hvala:

ma ja lično obožavam svadbe
šljokanje po ceni skromnog poklona
i brdo zgodnih muškaraca u strukiranim odelima

samo sam se pitao?
zašto?
valjda jer sutra neće biti tako

Najcesce je to cisto da se ispostuje tradicija.
Kako ti da se ozenis i ne pravis skrndzavelo za 500 ljudi kad si isao na gomilu svadbi kod citave uze i sire familije?Pa sta ce oni da pomisle? :roll:
Meni je licno to bezveze.Bacanje para,kidanje zivaca,gomila daljih rodjaka koje jedva poznajes i koje vidjas na svadbama i sahranama,krkanje,sljokanje,glupiranje...I sve se sutra zaboravi.
Rucak za maksimalno pedesetak ljudi i to je to.Cisto da se obelezi.

Idealan nacin da odjbes smarace u familiji a da rec ne progovoris. Oni na tebe gledaju kao na crnu ovcu a tebe bas zabole.

nema problema ok neke sitnice da se ispostuju,idu mi na k fotografi ali opet izgleda da je mladencima najbitnije posle da imaju cemu da se dive i secaju,tako da cu gledati sto pre ono potpis, 3 fotke,rucak sa sto manje buke,neki valceri i tamburice moze tiho na uvce i sa zenom da uzivam na plazi i krevetu,a da se ostali ne naljute ovca i prasence na raznju na livadu sutradan i cao

te fotke su me i zaintrigirale
1500 fotki
jes lepo svi skockani sve fotošopirano ono ko za vog
al šta posle, trenerka i sunđer

Bio sam u lepom odelu, a sada imam i lepše i kvalitetnije odelo. Dakle, priuštio sam sebi bolje. Mnoge me nisu želele zbog nemanja para, ali se sada promenila situacija i kaju se. Mada se trudim da se ne eksponiram, da ne bi neko bio ljubomoran.
Ambijent mogu da sada stvorim sto puta romantičniji, ali ne patim za tim.
Torte znam koje volim i opet sada jedem mnogo lepše od one sa svadbe. Mada mi nije jasno zašto je ta torta na svadbi najlepša, kada nije.
E slike jesu prelepe. Ka da sebe sada uporedim sa tim vremenom, vidim da sam malo ostario. Ali za svoje godine još uvek izgledam mlađi, da se ne hvalim previše. Potrebno me je videti uživo.
Moja svadba nije bila iluzija. Ona je bila samo sastavni deo celokupnog života. I nije mnogo koštala (za mene), iako je bila u centru BG-a.

ma kad je bila u centru bg!

svaka tebi čast
i treba da bude sastavni deo života
neko skokne da se venča do sv. stefana u pauzi obaveza jer mora
al većina ljudi se igra svadbe

Nisi u pravu BL, većina ljudi pravi svadbu da ispoštuje roditelje. Njima to znači i mislim da je u redu prirediti im taj događaj za njihovu dušu.
E sad, neko ima korektne roditelje i dobar odnos sa njima pa uspe da se dogovori i da organizuje svadbu u skladu sa sopstvenim afinitetima, a neko ide do kraja i pušta roditeljima na volju.
Ali ne treba zaboraviti da je Srbija pre svega ruralna i da većina sveta živi ili potiče sa sela, a tamo se zna kako se pravi svadba - šatra i pevaljka.

Ja sam imala pristojnu svadbu i Bosanci su bili jako zadovoljni iako nismo imali nikakve običaje ni šatru i zabranili smo naručivanje njihovih rodoljubivih pesama, repertoar je bio strogo definisan.
Zato sam ja mm rekla da mora da mi se oduži, ja sam njemu učinila za svadbu, on će meni za 10.godišnjicu, da obeležimo na nekoj plaži, bosi i sa cvećem u kosi. Mojoj. :lol:

Hm...bela, puderasta plaza u sumrak, penasta, najtanja haljina golih ledja...vecera u restoranu i ples u klubu na obali, pomesani sa drugima, bez znanja o nekakvoj svadbi...uz par prijatelja i rodjaka...negde daleko...tamo gde je pesak sitniji od najfinijeg pudera, gde se sluzi sveza riba, igra u paru uz koktele vatrenih boja...

Svadbu mozda treba posmatrati vise kao obavezu a ne neki dan kada ti treba da uzivas. To je jedan instrument odrzavanja i utvrdjivanja sirih porodicnih veza.

Mlada je u raskošnoj venčanici
Mladoženja je u odelu koje nikad ne bi obukao ni priuštio sebi inače
Ambijent je romantičan
Torta apstraktna
Slike prelepe

Zašto ljudi prave iluziju od svadbi?
Okej veselje i sve... ali zašto ta bajka?
Prosto jer je lepo? Ili želimo da dokažemo sebi nešto drugo? Jer je to standard?

Kakva vam je bila/će biti svadba?
Nisam imala svadbu.
"Parada pijanstva i kica" nije za mene. Ali zato su moje obe sestre svojski "odradile" svoje svadbe i za mene. Bilo je zvanica koje niko nije poznavao. Kud nepoznate babe, tetke, strine, ujne,...tu i nezvani gosti, svakako nema razlike. :lol:

Back