gost 351128
Domaćin
- Poruka
- 4.973
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
idem na neku svadbu i sad se nešto mislim, zašto ljudi vole da bacaju pare koje uglavnom nemaju?
šta vi mislite o tome?
ja ću bez fešte, nervira meda te zenimo...![]()
Gde bacaju?
ja ću bez fešte, nervira me
u bunar
ko da se dogovoarate ko će gluplje odgovorit
Ne znam šta da ti kažem...kakva su vremena došla, ljudi se još susreću samo na svadbama i sahranama...
Tako da je svadba svakako bolja opcija.
Suvišno je pričati o isplativosti i razlozima zašto će mnogi ući i u kredite samo da bi se o njihovoj svadbi još dugo pričalo...
idem na neku svadbu i sad se nešto mislim, zašto ljudi vole da bacaju pare koje uglavnom nemaju?
šta vi mislite o tome?
da drugi ne bi videli da nemaju...
šta vi mislite o tome?
znači još jedan oodgovor u prilog tome šta bi drugi mislili
šta vi mislite o tome?
Kad bolje razmislim, pitanje ti je sasvim na mestu. U Srbiji su svadbe neverovatno ....kako da kazem ...obilne....Pozivaju se svi u blizoj i daljoj okolini, a mogu da povedu i nekog sa sa sobom. Malo mi je to ne shvatljivo kao i obaveza za orkestrom/muzikom´.....ali ocigledno da kad je svadba niko ne pita za cenu
![]()
ne znam gde si ti to čula, ali nije običaj da sa sobom dovodiš nekog nepozvanog
Pa u Srbiji...vodili su mene na svadbama i ako nisam pozvana...
Da se pokazu pred selom
Budale, te pare mogu mnogo bolje potrositi.
Mada ako je verovati mojoj prijateljici ona prakticno nije na minusu jer se povadila na novcanim poklonima, znaci ako oces takvu svadbu gledaj da pozoves sve rodjake koje nisi video 10 godina i vise
- - - - - - - - - -
Toj se vika koska
Pa u Srbiji...vodili su mene na svadbama i ako nisam pozvana...
Pa zeznuli su se izgledato što su vodili tebe ne znači da je takav običaj...tj nije takav običaj...pre bi moglo da se kaže da si počasni gost bila, pogotovo što si dankinja pa računaju da nećeš da pljasneš ispod 100 evramisim....naši od preko su uvek dobrodošli
![]()
Eeeee? A to znaci sta ?
šta vi mislite o tome?