Svadba

Ne znam šta da ti kažem...kakva su vremena došla, ljudi se još susreću samo na svadbama i sahranama...
Tako da je svadba svakako bolja opcija. :)
Suvišno je pričati o isplativosti i razlozima zašto će mnogi ući i u kredite samo da bi se o njihovoj svadbi još dugo pričalo...

Ne znam šta da ti kažem...kakva su vremena došla, ljudi se još susreću samo na svadbama i sahranama...
Tako da je svadba svakako bolja opcija. :)
Suvišno je pričati o isplativosti i razlozima zašto će mnogi ući i u kredite samo da bi se o njihovoj svadbi još dugo pričalo...

premeravanje da ne napišem čega, ima logike

idem na neku svadbu i sad se nešto mislim, zašto ljudi vole da bacaju pare koje uglavnom nemaju? :dontunderstand:
šta vi mislite o tome?

Kad bolje razmislim, pitanje ti je sasvim na mestu. U Srbiji su svadbe neverovatno ....kako da kazem ...obilne:)....Pozivaju se svi u blizoj i daljoj okolini, a mogu da povedu i nekog sa sa sobom. Malo mi je to ne shvatljivo kao i obaveza za orkestrom/muzikom´.....ali ocigledno da kad je svadba niko ne pita za cenu:)

Kad bolje razmislim, pitanje ti je sasvim na mestu. U Srbiji su svadbe neverovatno ....kako da kazem ...obilne:)....Pozivaju se svi u blizoj i daljoj okolini, a mogu da povedu i nekog sa sa sobom. Malo mi je to ne shvatljivo kao i obaveza za orkestrom/muzikom´.....ali ocigledno da kad je svadba niko ne pita za cenu:)

ne znam gde si ti to čula, ali nije običaj da sa sobom dovodiš nekog nepozvanog

Da se pokazu pred selom :aha:

Budale, te pare mogu mnogo bolje potrositi.

Mada ako je verovati mojoj prijateljici ona prakticno nije na minusu jer se povadila na novcanim poklonima, znaci ako oces takvu svadbu gledaj da pozoves sve rodjake koje nisi video 10 godina i vise :lol:

- - - - - - - - - -

Pa u Srbiji...vodili su mene na svadbama i ako nisam pozvana...

Toj se vika koska

postoji neka veštački nametnuta norma povodom mnogih stvari pa i povodom toga...isto to važi i za svadbe...znači nešto ispod nečeg se smatra uvredljivim...takav smo narod, takva su nekakva nepisana pravila...sve što odskače od tog uobičajenog, predmet je velike kritike kako domaćina tako i ostalih prisutnih...znači ne može niko da mi kaže da ćeš hladne glave da daš na primer 5 evra ako svi daju 50 ili šta znam koliko i da se pritom osećaš prijatno

Da se pokazu pred selom :aha:

Budale, te pare mogu mnogo bolje potrositi.

Mada ako je verovati mojoj prijateljici ona prakticno nije na minusu jer se povadila na novcanim poklonima, znaci ako oces takvu svadbu gledaj da pozoves sve rodjake koje nisi video 10 godina i vise :lol:

- - - - - - - - - -

Toj se vika koska

Eeeee? A to znaci sta ?

Pa u Srbiji...vodili su mene na svadbama i ako nisam pozvana...

to što su vodili tebe ne znači da je takav običaj...tj nije takav običaj...pre bi moglo da se kaže da si počasni gost bila, pogotovo što si dankinja pa računaju da nećeš da pljasneš ispod 100 evra :per: misim....naši od preko su uvek dobrodošli :mrgreen:

to što su vodili tebe ne znači da je takav običaj...tj nije takav običaj...pre bi moglo da se kaže da si počasni gost bila, pogotovo što si dankinja pa računaju da nećeš da pljasneš ispod 100 evra :per: misim....naši od preko su uvek dobrodošli :mrgreen:
Pa zeznuli su se izgleda :)

P.s. Ovde se ni bratu na svadbi ne daju tako skupi pokloni :)...salim se bratu je OK dati toliko ali ne i prijatelju naprimer.

idem na neku svadbu i sad se nešto mislim, zašto ljudi vole da bacaju pare koje uglavnom nemaju? :dontunderstand:
šta vi mislite o tome?

ko ti kaze da nemaju :mrgreen:

nisam pristalica tih magnomanskih manifestacija...aj u hotelu,restoranu pa i kako
nedobog pod shatorom...pa josh ako je bilo kishe...ostashe shtikle u blatu
...i nebo je plakalo za mladencima :rotf:

Back