C
chika_doktor
Gost
Derer:Ne planiram.
A ako se nekim chudom nekada desi,za ovo drugo...4umashi puno jedu i alkosi su svi od reda...tako da...nisam lud.
ozeni se sa banshee, ona je ekonomicna...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Derer:Ne planiram.
A ako se nekim chudom nekada desi,za ovo drugo...4umashi puno jedu i alkosi su svi od reda...tako da...nisam lud.
Ne planiram.W.A.S.P.:(прошо је булдожер сад свира фамилија)
Свадба ... то му дође нешто као кад се двоје много волу и мрзи их да пишу на документима да су у ванбрачној заједници (баш има да се пише) те се онда узму па моглу лепо напишу да су у браку (правно се води исто) ...
Да ли планирате брак? А када?
Да ли би сте узели некога са форума за кума?
А за старог свата?
Derer:Ona je mnogo slatka...al ne deluje mi ko osoba za brak...smara to nju a nisam neshto ni ja..mada..bash skoro me pitala kad cu da se zenim...
Shta da radim kad poludi,kako da se branim?
A i ona se nudi svima da peva po svadbama...znachi sumnjivo mi to da je ekonomichna...
Derer:Ma ti bi samo da joj vidish (.) (.)...
их ... ја ако се икада будем жениЈо то ће буде оно са гађањем јабуке ... шатор ... два воле, ера ојданић и лепа брена у дуету да ми певају ... ојса!!!udacu se, ali najintimnije venchanje... mrzim svadbe.... tako su mi seljachke... mozda bude neki ruchak za starije i posle zuraya za mladje... i to je sve... zelela bih da se udam na nekom drvetu, u planini, sa kog se vidi divan pogled rano izjutra...
Ah, da li ce postojati obostrana zelja?
colle75:Planirao prosle godine,ali valjda sve sto planiras u napred se izjalovi iz ovih ili onih razloga,jbga.Ne planiram vise to iako me vec svi smaraju godinama da se zenim,kad pukne-pucice...