Свадба

Ona je mnogo slatka...al ne deluje mi ko osoba za brak...smara to nju a nisam neshto ni ja..mada..bash skoro me pitala kad cu da se zenim...
Shta da radim kad poludi,kako da se branim?
A i ona se nudi svima da peva po svadbama...znachi sumnjivo mi to da je ekonomichna...

W.A.S.P.:
(прошо је булдожер сад свира фамилија)
Свадба ... то му дође нешто као кад се двоје много волу и мрзи их да пишу на документима да су у ванбрачној заједници (баш има да се пише) те се онда узму па моглу лепо напишу да су у браку (правно се води исто) ...
Да ли планирате брак? А када?
Да ли би сте узели некога са форума за кума?
А за старог свата?
Ne planiram.
Toliko mnogo mushkaraca je josh ostalo,a tako malo mene :lol:
Uzela bih neke kumE sa foruma,a tebe za kuma(kad bih se naaa primer udavala,al' no 8))
Evo ti ga poost ((:

Derer:
Ona je mnogo slatka...al ne deluje mi ko osoba za brak...smara to nju a nisam neshto ni ja..mada..bash skoro me pitala kad cu da se zenim...
Shta da radim kad poludi,kako da se branim?
A i ona se nudi svima da peva po svadbama...znachi sumnjivo mi to da je ekonomichna...

ja da sam blize, potrudio bih se...ok je ona..a i nisam mislio na brak...u to ni ja ne vjerujem...samo ljubav samo REJV!

Ne planiram da se udam, bar jos jedno 10 godina, to sigurno, a posle, mogu da zivim sa nekim itd, mada sam od onih sto bi voleli kad bi mogli da se ne zadrzavaju mnooooogoooo dugo pored jedne osobe. A i mislim da ne bih nikako pravila svadbu i te stvari, mislim, ne mogu sebe da zamislim u vencanici, i da mi kao, majka place od srece i te fore... :?
Mozda sam jos mlada, :mrgreen:, ali sada tako razmisljam...
Jos uvek mislim za sebe da sam jako sebichna, pa ne bih da pravim probleme nikome. :)

udacu se, ali najintimnije venchanje... mrzim svadbe.... tako su mi seljachke... mozda bude neki ruchak za starije i posle zuraya za mladje... i to je sve... zelela bih da se udam na nekom drvetu, u planini, sa kog se vidi divan pogled rano izjutra... :)
Ah, da li ce postojati obostrana zelja? :(

udacu se, ali najintimnije venchanje... mrzim svadbe.... tako su mi seljachke... mozda bude neki ruchak za starije i posle zuraya za mladje... i to je sve... zelela bih da se udam na nekom drvetu, u planini, sa kog se vidi divan pogled rano izjutra...
Ah, da li ce postojati obostrana zelja?
их ... ја ако се икада будем жениЈо то ће буде оно са гађањем јабуке ... шатор ... два воле, ера ојданић и лепа брена у дуету да ми певају ... ојса!!!

Back