Svadba, svadba, svadba...

ajoooj ja imam 100-150 clanova familije i to najblizza rodbina, deda je samo shtancao djecu, sramota me da kazzem kolko ih ima :)))))
missim sto je dobro, svi se slazzu, niko se nikad nije posvadjao i tako to, svi se drze zajedno, kao shiptari smo :)))
ali dobro, to je i normalno, krajishnici su poznati kao dobri ljudi, to nikad nebi moglo da se desi u nekoj ciganiji :))))

radije idem na sahrane, nego na svadbe..nemojte to da citate na pogresan nacin..
nikad sebe cak ni kao klinka nisam zamisljala u beloj balskoj haljini..
bila sam pod moranjem na ukupno 5 svadbi u citavom yivotu i na svih 5 sam se osecala mnogo bezeze..
cak i kad sam bila kuma..a i kad sam bila kumova devojka..
da sigurno 100.000.000% necu da pravim sebi svadbu znala sam kad sam bila na svadbi rodjenoj sestri..
rekla sam svojim roditeljima ''sreca vasa sto imate stariju cerku, pa ste jednoj na svadbi mogli da igrate'' :D
udala sam se u umbra plavom kompletu od sirove svile i do bola dobrim baletankama od slicnog materijala..
jednog cetvrtka sam posle obavljenog svratila kod mojih kuci i rekla '' sad sam g-dja dive :)''
posle su mi neke poznanice rekle da ta plava boja donosi nesrecu i da cu se garantovano razvesti..
i bili su u pravu, zeznula me boja :)
ako moje dete i sestric budu hteli da prave svadbu, sigurna sam da ce to biti jedine dve svadbe u kojima cu da uzivam..

Дајв, управо си рекла кључну ствар.
И ја нисам желела свадбу, али је моја мајка рекла да ће направити свадбу, позвати све драге људе и провеселити се , па макар и без нас (јер она од кад сам се родила чека тај насрећнији тренутак!). Како је била луда, вероватно би то и урадила. И пристали смо. И нисам се покајала.

Видиш, вероватно су и твоји родитељи хтели да уживају у томе.
Сада када си мајка и сама схваташ. Једина свадба на којој ћеш уживати - твог детета, па зар то није срећа! И ја сам тек сада укапирала (мислим, кад сам добила дете).

ajoooj ja imam 100-150 clanova familije i to najblizza rodbina, deda je samo shtancao djecu, sramota me da kazzem kolko ih ima :)))))
missim sto je dobro, svi se slazzu, niko se nikad nije posvadjao i tako to, svi se drze zajedno, kao shiptari smo :)))
ali dobro, to je i normalno, krajishnici su poznati kao dobri ljudi, to nikad nebi moglo da se desi u nekoj ciganiji :))))

koliko ih ima : )

poziv na svadbu smatram najgorom stvari koju mi drugo ljudsko bice moze prirediti. malo je sto se radi o paradi kica gdje se smjenjuju nizovi polupanih baba i umazane djecurlije vec se to sve dokumentuje kamerom za vjeke vjekova da se traume slucajno ne zaborave.

Back