jeasus Domaćin Poruka 4.721 06.09.2004. u 23:43 - Svadba Kume! #76 LUDICA: Uf, i jos jedan detalj tj. ispravka, ovo je nasa domaca srpska sapunica!!! Kliknite za proširenje... ne volim sapunice
LUDICA: Uf, i jos jedan detalj tj. ispravka, ovo je nasa domaca srpska sapunica!!! Kliknite za proširenje... ne volim sapunice
LUDICA Domaćin Poruka 4.885 06.09.2004. u 23:48 - Svadba Kume! #77 jeasus: LUDICA: Uf, i jos jedan detalj tj. ispravka, ovo je nasa domaca srpska sapunica!!! Kliknite za proširenje... ne volim sapunice Kliknite za proširenje... Pa ti nista ne volis....
jeasus: LUDICA: Uf, i jos jedan detalj tj. ispravka, ovo je nasa domaca srpska sapunica!!! Kliknite za proširenje... ne volim sapunice Kliknite za proširenje... Pa ti nista ne volis....
jeasus Domaćin Poruka 4.721 06.09.2004. u 23:53 - Svadba Kume! #78 LUDICA: jeasus: LUDICA: Uf, i jos jedan detalj tj. ispravka, ovo je nasa domaca srpska sapunica!!! Kliknite za proširenje... ne volim sapunice Kliknite za proširenje... Pa ti nista ne volis.... Kliknite za proširenje... ma volim ZVEZDU....i jednu malu ludu glavicu(nije kupus u pitanju)
LUDICA: jeasus: LUDICA: Uf, i jos jedan detalj tj. ispravka, ovo je nasa domaca srpska sapunica!!! Kliknite za proširenje... ne volim sapunice Kliknite za proširenje... Pa ti nista ne volis.... Kliknite za proširenje... ma volim ZVEZDU....i jednu malu ludu glavicu(nije kupus u pitanju)
jeasus Domaćin Poruka 4.721 08.09.2004. u 17:54 - Svadba Kume! #79 Joj...danas mi kum Nara polaze neke ispite... pozelimo mu srecu
NaraYan Iskusan Poruka 6.289 08.09.2004. u 22:21 - Svadba Kume! #80 Hvala, brate, ali ispit je odlozen za subotu. Chuvajte mi zenicu do tada. 8)
jeasus Domaćin Poruka 4.721 08.09.2004. u 22:33 - Svadba Kume! #81 NaraYan: Hvala, brate, ali ispit je odlozen za subotu. Chuvajte mi zenicu do tada. 8) Kliknite za proširenje... YAP
NaraYan: Hvala, brate, ali ispit je odlozen za subotu. Chuvajte mi zenicu do tada. 8) Kliknite za proširenje... YAP