Trazim_curu_zabrak
Domaćin
- Poruka
- 4.292
Juzni tok se gradi ali naravno ne preko Srbije. Eto koliko nas voli evropa. Kad je trebalo da prodje preko Srbije onda Evropska unija je digla drvlje i kanmenje i pretila da ce uvesti sankcije i malte ne pa da nas bombarduju opet. A sad nema nikakvih problema kad prolazi preko svojih podanika bugarske i rumunije koji su jos vece sluge nego mi.
Evo slika sa ruskog sajta za fosilna goriva www.neftegaz.ru
I jos nesto nemojte da krivite Rusiju ona je sve pokusala da gasovod prodje kroz Srbiju bas sve ali evropa je ta koja je to striktno zabranila i nije dozvolila.
A to sto radi bajatoviceva firma nema veze sa gasovodom sa rusima to je samo jedan prikljucak i mi ce mo placati madjarima gas naravno po vecoj ceni jer ce tu i madjari da se ugrade. I taj gas nece ici cecovodima po celoj srbiji kao sto bi bio slucaj da je proso juzni tok vec ce i dalje da se razvozi u bocama i cisternama naravno po daleko vecoj ceni.
Evo slika sa ruskog sajta za fosilna goriva www.neftegaz.ru

I jos nesto nemojte da krivite Rusiju ona je sve pokusala da gasovod prodje kroz Srbiju bas sve ali evropa je ta koja je to striktno zabranila i nije dozvolila.
A to sto radi bajatoviceva firma nema veze sa gasovodom sa rusima to je samo jedan prikljucak i mi ce mo placati madjarima gas naravno po vecoj ceni jer ce tu i madjari da se ugrade. I taj gas nece ici cecovodima po celoj srbiji kao sto bi bio slucaj da je proso juzni tok vec ce i dalje da se razvozi u bocama i cisternama naravno po daleko vecoj ceni.
Poslednja izmena: