igi192
Buduća legenda
- Poruka
- 29.596
I jedan i drugi su plastikaneri ali kad bi morao da biram izabrao bi Zukija ,, Bolji benziski agregat to je sigurno i sposobniji terenac ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima od 2015 su uveliKažu da ide lepo, a možeš doplatiti i za automatik. Ima li Dacija s automatikom?
A ko vozi Dacie .. Ja mlado coveka u njoj nisam video a ni Hyndai nije nista bolji bio do ovog novog i10 tu su podmladili klijentelu inače sve preko 70Volim ali ne sve i bilo šta. Koreanci su best baj daju više od japanaca za istu lovu. Japanci su malo posustali jbg
Inače te vitare kupuju i voze samo babe![]()
Reci to onima kojima nisu priznali garanciju kao npr zeninoj drugarici za menjac na C1 ili jedno forumasu za plivajuci zamajac posle citavih 1000 km pa se borio vise od mesec dana da mu stave novi a za to vreme nije dobio ni zamenski auto.Dok imaš garanciju nemaš nikakve troškove sem redovnih servisa
Ja ne videh u Vitari nijednu.Volim ali ne sve i bilo šta. Koreanci su best baj daju više od japanaca za istu lovu. Japanci su malo posustali jbg
Inače te vitare kupuju i voze samo babe![]()
Ali oba idu i s običnim manuelnim menjačem.
Ali što su automobili noviji to je tehnika sofisticiranija i naravno da su skuplji za održavanje. To je poznata stvar.Kad smo već kod babavitare, meni je prošli model bio lepši ove danas nabacane linije i ćoškove ne znam kako bih komentarisao.
I ove duletove priče su smešne kako su novi automobili skupi za održavanje a igijeve priče kako nevrede ništa posle par godina. Verovatno je jedini i pravi izbor dizel karavan sa pola miliona km jer je sve zamenjeno i auto ko nov.
Uglavnom novo je novo i nebi trebalo da bude ikakvih problema osim možda u prvoj seriji kada se model tek pojavi.