Suzuki Alto 2004 automatic

Cro_čvarak

Iskusan
Poruka
6.482
Moja potraga za malenim automatic automobilom koji bi služio kao drugo vozilo, se polako provodi kraju, automobil iz naslova je najveći favorit prosto zbog činjenice da gotovo i nema ponude takvih automobila, pogotovo po takvoj cjeni s toliko opreme. Ali ipak me brinu neke stvari, poput dostupnosti dijelova za navedeno vozilo i gume. Gume su tako neke malene dimenzije da se pitam hoću li to moći uopće naći :think:

Moja potraga za malenim automatic automobilom koji bi služio kao drugo vozilo, se polako provodi kraju, automobil iz naslova je najveći favorit prosto zbog činjenice da gotovo i nema ponude takvih automobila, pogotovo po takvoj cjeni s toliko opreme. Ali ipak me brinu neke stvari, poput dostupnosti dijelova za navedeno vozilo i gume. Gume su tako neke malene dimenzije da se pitam hoću li to moći uopće naći :think:
12 incha gume?

Za gume ne brini, a s delovima bi već moglo da bude problema, naročito ako se bude nešto desilo s automatskim menjačem.
Preko 20 godina star auto s automatikom - hvala lepo. Ne bih.

Svojevremeno sam imao Alto na placu gde sam radio.
Auto kao nov sa malo km i dodje neka zena i kaparise ga.
I posle par dana dolazi i kaze da ako moze da joj se vrati kapara jer joj je majstor rekao da je taj auto preskup za odrzavanje. Proveri to vlasnik placa i kaze da je u pravu i vratio joj je kaparu a sav zacudjen da delovi za taj mali auto toliko kostaju.
Doduse to je bilo pre nekih 17 godina ali treba proveriti.
Po meni je daleko bolja opcija Panda jer taj auto bas drzi cenu a delova ima gde hoces.
Naravno sve zavisi i od toga koliko para je spremno da se odvoji za auto tog tipa.

Back