Suze

ja vise placem od toga sto sam dirnuta necim lepim,nego od tuge.od tuge mi se suze skamene,pa nece da poteku

Ниси још увек доживела велику тугу, и надам се да нећеш скоро.

Плачем кад се сетим својих родитеља (мада сад избегавам због детета), кад се зезнем па гледам неки филм, а оно се испостави да је тужан крај, плачем кад слушам нашу химну док спортистима дају злато, и највише - кад сам немоћна. Тад плачем од беса.

Иначе, плач је одличан вентил.

..kažu da su lekovite i potrebne iz puno razloga..

Ja hoću al one neće da krenu a to baš ume da bude zeznuto..

Aj da plačemo zajedno..:D

Šta je to što vas najčešće gane do suza?

Najcesce me dovede do suza kad u toku prve smene dodje jedan kamiondzija na sprat gde mi je kancelarija i ode u wc.Uvek bira taj wc jer je cist.Redovno se odvali kao da je pojeo celu kravu.Posle njega,od smrada pocinjem da haluciniram,a ostali sluzbenici redovno poiskacu kroz prozore.Jedna zena je izvrsila samoubistvo,a par puta su dosli vatrogasci da nas izvlace napolje.Pocele su plocice da se odlepljuju.Smrdi kao da se isk..njao jaguar
Ghelyon.gif

ja mogu da placem na sta oces, cak i na uvelo cvece u vazi...:lol:
emotivna dusica, do koske

Последњих година, од кад сам добила дете, плачем врло мало.

Избегавам филмове са тужним крајем, спортисти све мање златних медаља освајају, а све ређе сам немоћна.

Некако сам добила неку нову снагу па свима по списку и без задршке, кад заслуже.

Боље да плачу они него ја.

Последњих година, од кад сам добила дете, плачем врло мало.

Избегавам филмове са тужним крајем, спортисти све мање златних медаља освајају, а све ређе сам немоћна.

Некако сам добила неку нову снагу па свима по списку и без задршке, кад заслуже.

Боље да плачу они него ја.

kod mene obrnuto
pre nisam suzu pustala, da me ubijes
to mi je bio znak slabosti
od kada sam keva, placem na lose podissanu zivu ogradu
placem kad ispracam sina u skolu ("ljubi ga majka, zar vec u skolu, juce je bio beba, sta li ce da mu se desi, da ga neko ne maltretira, dal ce biti ok rucak u kantini, da mi ne bude gladan, etc, tec")
placem kad ga docekujem ("sunce mamino, bas sam ga se uzelela, viid kako je ubav dok silazi na stepenice)
placem kad je kisno vreme
placem kad je nekome od nas rodjendan(doduse, iz razlicitih osecaja nujima i kad je meni :malav:)
placem kad je neko bolestan
na tuzan film, ili pesmu
na dva odredjena parfema
na knjigu koja me potrese
na pomisao da cemo da umremo
kad nece da jedu rucak koji sam im spremila
kad mi se pocepa omiljena stvar

koja sma ja placip....ka :(

kod mene obrnuto
placem kad ispracam sina u skolu ("ljubi ga majka, zar vec u skolu, juce je bio beba, sta li ce da mu se desi, da ga neko ne maltretira, dal ce biti ok rucak u kantini, da mi ne bude gladan, etc, tec")
placem kad ga docekujem ("sunce mamino, bas sam ga se uzelela, viid kako je ubav dok silazi na stepenice)
placem kad je nekome od nas rodjendan(doduse, iz razlicitih osecaja nujima i kad je meni :malav:)
na tuzan film, ili pesmu
na dva odredjena parfema

Супер је то, шта ћеш лепше.:)

kod mene obrnuto
na tuzan film, ili pesmu
na dva odredjena parfema

Ма, то о чему ти причаш су сузе радоснице, и ту више засузим него што плачем.

Ако то рачунамо, онда смо иста категорија :(

Ниси још увек доживела велику тугу, и надам се да нећеш скоро.

Плачем кад се сетим својих родитеља (мада сад избегавам због детета), кад се зезнем па гледам неки филм, а оно се испостави да је тужан крај, плачем кад слушам нашу химну док спортистима дају злато, и највише - кад сам немоћна. Тад плачем од беса.

Иначе, плач је одличан вентил.
ma gde nisam.umro mi je rodjeni brat 2 nedelje pred moj porodjaj.
al ja sam takva,prave tuge se nose kao kamenje,a place se zbog prepricane knjige koju je citala drugarica...

...prigodan post da se nadovezem. :lol:
Osim sto zasuzim na smrad-ove...
U zadnje vreme cendram na lepe stvari... :)
...a da, i sve mi je lepo u zadje vreme...ima da mi se popravi dioptrija. :cistinaocare:

..naplaćuješ ulet u crveno?..:zper:

..preduzimljiv si nema šta...:D

Kod mene još mrka kapa što se suza tiče...hmm, možda sam srećna pa me zato neće..:think:

Sve zene koje znam, zaplakati im ne znaci nista ... mislim da kad bi pojedine zamolio da malo oplacu, da bi mogle ladno :D

Plakanje je ok, na suze izlazi stosta ... nego, pogledaj kakav turski film, mozda upali :D

Back