Suze plakanje itd.

"Umereno plakanje" je normalna pojava..i nebi je trebalo suzbijati..plakanje od fizickog bola, psihickog bola,
cisto plakanje iz duse,zbog gubitka....to je sve ljudski...i to nam je od Boga dato...prema tome placite ljudi',
ali i za pojas zadenite,...jer ono drugo neumereno plakanje je vec patologija..

Neću bre da plačem ni kad mi se plače.
Nisu moje suze za bacanje.

Velika je umetnost, a to ne ume svako, da se covek , pa i ako je covek i zena ( a koje su obicno neke plachipichke)
jednostavno uzdrzi od suza i plakanje.
Meni je nekako ispod "casti" da placem, a narocito ako je tu jos neko prisutan. Ako i kada mi nadodje ejdnoim u pet godina,
placem za svoj gros da niko ne vidi i da me ne sazaljeva.

Velika je umetnost, a to ne ume svako, da se covek , pa i ako je covek i zena ( a koje su obicno neke plachipichke)
jednostavno uzdrzi od suza i plakanje.
Meni je nekako ispod "casti" da placem, a narocito ako je tu jos neko prisutan. Ako i kada mi nadodje ejdnoim u pet godina,
placem za svoj gros da niko ne vidi i da me ne sazaljeva.
Ne mislis li da je iza tvog stava, na koga imas pravo svakako,ipak ego..jer isto tako kako se smejes ,pred nekim tako mozes i da places,jer i to je emocija.I ja sam zato da placem sama, ali ne po svaku cenu.Zasto u zivotu imamo zadatak da uvek budemo cvrsti,i zasto je nepozeljno da ljudi pokazu saosecanje sa nama?

U svom okruženju imala sam isuviše osoba (ženskih) čije su suze bile neiskrene i manipulativne. Čast izuzecima, ženskim i muškim.
Nekako se, kad god mi se plače, zapitam da li je moj razlog za plakanje dovoljno dubok. I čim se to zapitam, i čim ustanovim da mi je racio još uvek budan, znam da nije pravo vreme za plakanje.
Na nesreću, oči su mi takve da sve govore, pa i ne moram da plačem da bi neko ustanovio da sam tužna. A ja bih najviše volela da niko ništa ne ustanovi, jer je moja tuga samo moja. Zato se veoma pazim. Zato i nemam bore oko očiju. Moje plakanje ostalo je u pubertetu. :neutral:

No, ima momenata kada tu gnusnu stvar radim krišom. I uvek su drugi krivi.:mrgreen:

I ja pomislim kao i ti da li bas moram sad da placem,i savladam to...savladam i drugi put,progutam suze..
Al' kad se skupi u grudima ..pa te stisne ljuta knedla...da udavi ..onda placem za sve ono sto nisam..
Za sve pare..

Back