Suze plakanje itd.

Nisam plakao još od kad sam bio mali i osećao fizički bol ili kad bi mi ispao sladoled ili tako neka dečija glupost.

Od tad ništa, iako sam preživljavao neke veoma tužne stvari. Da li nešto nije u redu sa mnom?:)
Da li prija kad se isplače čovek, ispazni se?

u toku 2013 sam bas dosta plakala, mozda u prvoj polovini vishe. a sad nekako presusilo ne place mi se uopste. ne mislim da je to neki problem. nisam uopste tuzna, tj retko. ponekad kad placem, ili kad sam plakala, ne umem da opisem tacno razlog, vise neka opsta tuga, ali ako bi me neko pitao zasto ne bih umela da objasnim. nekad mislim da je bolje da se nisam dovela u neka stanja, imala bih neki rezervoar, ali verovatno ne postoje dve opcije, nego sta je bilo moralo je da bude
osecam se kao da nemam neki rezervoar, a ceo zivot ga imam, mozda ga ne bi bilo svejedno, a mozda je i do ovog broja 85000 ali dok je trajalo nije me bilo briga. sad sam kao neki na onim savetovalistima za odvikavanje : ))) pa opet da li treba ovo da pisem jer obicno niko ne cita kako bi ti hteo da cita, malo privlacim paznju a mozda ipak ima neceg u ovom sto pisem? cuvajte svoje rezervoare, ako je moguce :think:

Poslednja izmena:
Plakanje je lekovito, suze leče.

Ali ono plakanje "iznutra" - ubija.
To je ono kada suze umesto da liju niz obraze, na
neki čudan način idu uzvodno iza očiju, pa u gornji
deo nosa i klize niz ždrelo iza mekog nepca i resice...
...spuštaju se sve niže, pretvaraju se u grč ciglu koja legne
baš na srce i zaustavlja disanje... grudi su ti bačva stegnuta
pretesnim metalnim obručima...
Ako si ranije dovoljno dugo vežbao , lice će ti ostati mirno,
čak i osmeh je tu.
Inače moraš pući i prolomiće se ridanje koje će zaprepastiti i
tebe i sve oko tebe.

Zato lepo stegni zube, diši, diši duboko i smeškaj se.
A srce može i da prepukne .
Bar tako kažu - u pesmi.

Back