Suzana Vasiljević: Težak sastanak sa Grenelom, Vučić sam pisao službenu belešku

Ae što on nema pojma o čemu govoriš...

Zato što Albanija jedino preko Srbije može napredovati
Nije Albanija takva kakva jeste eto onako., već zato pro je sebi zatvorili jedini prirodni put za promet roba.
Da je aktuelan i dalje Via Ignacija Srbija bi im bila nevazna, no sada im je bitna u kontekstu opstanka
No oni su odabrali opciju otimanja teritorija. Već nakon 40 godina su zaustavljen. Tu će i ostati
A ovi brojevi su ono za dnevnu upotrebu
Ako i ti razumeš šta pokušavam reći.

• Podržavam
Reactions: 27E
Kaže:

Suzana Vasiljević: Težak sastanak sa Grenelom, Vučić sam pisao službenu belešku

Dakle:

1) Suzi nije mogla da pomogne jer je poznato da je Grenel deklarisani gej...pa verovatno čuvši za nadimak Vučića...tražio sastanak u 4 oka...

2) A ovo "Vučić sam pisao službenu belešku" - znači Grenel diktirao a Vučić hvatao zabeleške...

...

Zato što Albanija jedino preko Srbije može napredovati
Nije Albanija takva kakva jeste eto onako., već zato pro je sebi zatvorili jedini prirodni put za promet roba.
Da je aktuelan i dalje Via Ignacija Srbija bi im bila nevazna, no sada im je bitna u kontekstu opstanka
No oni su odabrali opciju otimanja teritorija. Već nakon 40 godina su zaustavljen. Tu će i ostati
A ovi brojevi su ono za dnevnu upotrebu
Ako i ti razumeš šta pokušavam reći.
slazem se. istina je tako jednostavna

Очигледно је АВ имао огромну потребу ДА РАЗГОВОР СА ЈЕНКИ-БАНДИТОМ ПОТПУНО САКРИЈЕ ОД ЈАВНОСТИ СРБИЈЕ .
ЗАШТО је имао потребу да НЕМА СВЕДОКА ДИЈАЛОГА тј. ДА ГА САКРИЈЕ видећемо ускоро према његовим јавним иступима.........једно је сигурно а то је ДА НИЈЕ НИШТА ДОБРО НИ ЗА НАС СРБЕ НИ ЗА СРБИЈУ..........

Srbi su i Tita prisluskivali a ne da ne paze sta ovaj prica.
Mozda je zato i uzimao “beleske” i pisao Grenelu obecnja, jer zidovi usi imaju :mrgreen:

Back