Suzana Vasiljević: Težak sastanak sa Grenelom, Vučić sam pisao službenu belešku

Esad Dzudo

Poznat
Banovan
Poruka
7.093
https://www.krstarica.com/vesti/pol...sa-grenelom-vucic-sam-pisao-sluzbenu-belesku/

Savetnica predsednika Srbije Suzana Vasiljević izjavila je danas da je sastanak Aleksandra Vučića i specijalnog američkog izaslanika za dijalog Beograda i Prištine Ričarda Grenela bio veoma težak, ali nije mogla da saopšti detalje.
Ona je za TV Prva rekla da su Vučić i Grenel prvih deset minuta sami razgovarali, a da im se potom pridružio direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Djurić.
„Ono što je bilo čudno je da je prvi put predsednik sam pisao službenu belešku sa sastanka, jer je razgovor očigledno bio dosta težak i on juče nije bio voljan ni sa nama o otme da razgovara“, rekla je Vasiljević.
Ona je navela i da se često dešava da sastanci budu teški kada je tema Kosovo, ali kako je dodala, nikada u meri da predsednik ne želi ni sa saradnicima da razgovara i da traži neko vreme da promisli na koji način da saopšti šta bi eventualno bilo rešnje za ono što je mogao da čuje od Grenela.
Govoreći o sporazumu Albanije, Srbije i Severne Makedonije takozvanom „malom šengenu“ ona je rekla da danas počinju razgovori ekspertskih timova po odredjenim tema, tako da bi u Ohridu za mesec dana bili predstavljeni odredjeni koraci.
(Beta)

https://www.krstarica.com/vesti/pol...sa-grenelom-vucic-sam-pisao-sluzbenu-belesku/

Savetnica predsednika Srbije Suzana Vasiljević izjavila je danas da je sastanak Aleksandra Vučića i specijalnog američkog izaslanika za dijalog Beograda i Prištine Ričarda Grenela bio veoma težak, ali nije mogla da saopšti detalje.
Ona je za TV Prva rekla da su Vučić i Grenel prvih deset minuta sami razgovarali, a da im se potom pridružio direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Djurić.
„Ono što je bilo čudno je da je prvi put predsednik sam pisao službenu belešku sa sastanka, jer je razgovor očigledno bio dosta težak i on juče nije bio voljan ni sa nama o otme da razgovara“, rekla je Vasiljević.
Ona je navela i da se često dešava da sastanci budu teški kada je tema Kosovo, ali kako je dodala, nikada u meri da predsednik ne želi ni sa saradnicima da razgovara i da traži neko vreme da promisli na koji način da saopšti šta bi eventualno bilo rešnje za ono što je mogao da čuje od Grenela.
Govoreći o sporazumu Albanije, Srbije i Severne Makedonije takozvanom „malom šengenu“ ona je rekla da danas počinju razgovori ekspertskih timova po odredjenim tema, tako da bi u Ohridu za mesec dana bili predstavljeni odredjeni koraci.
(Beta)
Znači, stigla TO DO lista

a da im se potom pridružio direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Djurić.

Istorijski trenuci su pred Srbijom, a sudbina je u rukama Marka Đurića.

E zbog toga ćemo i proći kao bosi po trnju.

Još jednom ovaj transfer blama:

Очигледно је АВ имао огромну потребу ДА РАЗГОВОР СА ЈЕНКИ-БАНДИТОМ ПОТПУНО САКРИЈЕ ОД ЈАВНОСТИ СРБИЈЕ .
ЗАШТО је имао потребу да НЕМА СВЕДОКА ДИЈАЛОГА тј. ДА ГА САКРИЈЕ видећемо ускоро према његовим јавним иступима.........једно је сигурно а то је ДА НИЈЕ НИШТА ДОБРО НИ ЗА НАС СРБЕ НИ ЗА СРБИЈУ..........

Очигледно је АВ имао огромну потребу ДА РАЗГОВОР СА ЈЕНКИ-БАНДИТОМ ПОТПУНО САКРИЈЕ ОД ЈАВНОСТИ СРБИЈЕ .
ЗАШТО је имао потребу да НЕМА СВЕДОКА ДИЈАЛОГА тј. ДА ГА САКРИЈЕ видећемо ускоро према његовим јавним иступима.........једно је сигурно а то је ДА НИЈЕ НИШТА ДОБРО НИ ЗА НАС СРБЕ НИ ЗА СРБИЈУ..........
Tajne TJERALICE iz Haga, te hrpa kriminala i korupcije obitelj AV, Malog, Sline i tate mu oruzara.

- Ti dobro znaš kako si došao i kako se održavaš na vlasti, dobro znaš našu ulogu u tome.
- Da da
- Događaji se u svetu inteziviraju i kod nas se rešavaju važne stvari. Prema tome treba da se učine ključni potezi u konačnom rešenju stanja na Balkanu i Kosovu što je neophodno za vašu evropsku perspektivu, to dobro znaš?
- Da da
- Predsedniče upravo su mi..
- Ko je pustio ovu budalu , napolje !, nastavite
- U tom smislu rešenje za Kosovo će biti onakvo kako se dogovorite ali se moraju učiniti znatni ustupci, mi ćemo uticati na drugu stranu da to isto učine
- Momenat molim samo da sve to zapišem
- Plan je da se sve okonča do maja- juna sledeće godine . znači biće vremena ali želim da se brzo radi
- Iscuri mi hemiska , pozovite Đurića
- Izvolite predsedniče
- Daj olovku
- Predsednče imamo..
- Napolje!

jemmmo ti svoju obitelj uzduz i popreko skate
Evo tvojih troll drugarcica,,,,taratatira.....celija SnS sektice na opcilistu......branite neobranjivo, a to je da ste IZDAJNICI i PLACENICI, i golemi pacenici.

[IMG alt="Ljuta Tica"]https://forum.krstarica.com/data/avatars/m/304/304449.jpg?1557071270[/IMG]
Ljuta Tica
Poznat
Supermoderator

Poruka9.183
pre 42 minuta - AV sam pisao sluzbenu belesku sa Grenelom, o tajnim razgovorima u 4 oka
А рече и Таб једном приликом у правилнику да се тема не може започети са "рече ми један чоек да је чуо од другог"

још један фејл од теме у покушају

Слободан као ... ' тица
Podržavam
Prijavite
  • Haha
  • Podržavam
Reactions:Trust no one, eremita i Neš Bridžiz

2001

: Intenzitet zbivanja u vezi s novembarskim izborima najbolje ilustruju aktivnosti Nebojše Čovića, predsednika Koordinacionog centra za Kosovo i Metohiju. Na sastanku sa predstavnicima EU-a i NATO-a u Briselu 4. septembra, Čović Džordžu Robertsonu predočava kako je teško očekivati da će Srbi smoći snage da izađu na izbore bez jakih garancija da oni ne znače nezavisnost Kosova. Prema Čovićevim rečima, "ambasadori u Evropskoj uniji i generalni sekretar NATO-a naglasili su da nema nezavisnosti Kosova". Za uzvrat, sutradan je Stefan Lene, saradnik Havijera Solane zadužen za Balkan, preneo Čoviću očekivanja EU-a da će na novembarske izbore "izaći zamašan, reprezentativan broj srpskih stanovnika".

- Ti dobro znaš kako si došao i kako se održavaš na vlasti, dobro znaš našu ulogu u tome.
- Da da
- Događaji se u svetu inteziviraju i kod nas se rešavaju važne stvari. Prema tome treba da se učine ključni potezi u konačnom rešenju stanja na Balkanu i Kosovu što je neophodno za vašu evropsku perspektivu, to dobro znaš?
- Da da
- Predsedniče upravo su mi..
- Ko je pustio ovu budalu , napolje !, nastavite
- U tom smislu rešenje za Kosovo će biti onakvo kako se dogovorite ali se moraju učiniti znatni ustupci, mi ćemo uticati na drugu stranu da to isto učine
- Momenat molim samo da sve to zapišem
- Plan je da se sve okonča do maja- juna sledeće godine . znači biće vremena ali želim da se brzo radi
- Iscuri mi hemiska , pozovite Đurića
- Izvolite predsedniče
- Daj olovku
- Predsednče imamo..
- Napolje!
Nastavak.

- Morate razumeti da kompromis podrazumeva smanjenje popularnosti i opadanje broja glasača
- Razumem, ali ti imaš televiziju i medije, nemoj me ubeđivati da je drugačije
- Pa nije baš tako
- Jeste tako , predstavi kako ne nudimo ništa , kako će Srbija propasti , kako će je bombardovati a kad dogovor dođe onda ćeš postati spasilac, neću valjda ja da se bavim time
- Da da , ma šta je ovo kakva je ovo olovka, pozovite Đurića
- Da predsedniče
- Šta je ovo sa olovkom , nisi sposoban da imaš ispravnu olovku
- Evo druga
- Napolje !

2000 petog listopada je ds juris omogucio nato i eu dominaciju ovde, djindjic je 2004. pozvao srbe na prve siptarske izbore, i time dao legitimitet pristinskim tzv vlastima
Pa tvoj Vučko je gori od ovih što su došli "5. listopada". Tvoj Vučko je potpisao Briselski sporazum kojim je priznao albanske zakone na Kosovu a uskoro će i priznati paradržavu.

Back