Je l neko video xxx film Suzane Mancic?
Kakav je?
Ima li ga na netu za download?
Kakav je?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
otresita:Je l neko video xxx film Suzane Mancic?
Kakav je?
Zar ti stvarno mislis da se ona potresla zbog toga? :shock:xpajamacax:prvo sam mislila jadna loto devojcica...
a opet kasnije,secam se kako se jarcala sa raznim likovima po splavovima ranih devedesetih...
rasturila par brakova...
ma sve nas u zivotu stigne kad/tad :wink:
otresita:Je l neko video xxx film Suzane Mancic?
Kakav je?
PLESsitnihDEMONA:Ma bas me zabole qratz za Suzanu Mancic.Sto bi rekao moj Veliki brat Stevo Karaja " i to mi ga uz Kalemegdan".
Koje su to fore!?Samo je trebala malo bolje da uvezba ono kukanje i plakanje za TV.Kad je pre stigla da organizuje konferenciju za stampu? Mislim KOnferencija za stampu u Medija centru zbog njenog snimka u kome se yebe sa muzem :shock: :shock: :shock:.Pa tu se ne zna ko je veci debill od koga.Videla da je Severina zgrnula par miliona,pa se i ona "setila".
Yebe mi se za Suzanu Mancic!
peach:jao,suzana,fuj! sto bi moja baba rekla:videla zaba gde se konj podkiva pa i ona pruzila nogu!
samo mi nije jasno kako je nije blam...majka dvoje zenske skoro odrasle dece,cccc!![]()
da,bas divan nacin za zaradjivanje! ako je to jedino sto umes... e,a ti bi kao voleo da ti je suzana keva,pa ti kazu u skoli:mama ti bas snimila dobar film,je l' mogu da dodjem na audiciju za nastavak? ili nesto slicno...mislim,jeste to samo sex,al' zbog drugih stvari u zivotu,ne treba sve bas javno pokazivati,znamo mi da stara koka zna radnje-nije morala da nam demonstrira! :?Punisher:peach:jao,suzana,fuj! sto bi moja baba rekla:videla zaba gde se konj podkiva pa i ona pruzila nogu!
samo mi nije jasno kako je nije blam...majka dvoje zenske skoro odrasle dece,cccc!![]()
Ej bre, pa to je samo sex. Kako mislis da se prave djeca? Mozda ih donose rode? Jeste da nije bas prikladno snimati se, ali ipak lova je u pitanju
PLESsitnihDEMONA:Ma bas me zabole qratz za Suzanu Mancic.Sto bi rekao moj Veliki brat Stevo Karaja " i to mi ga uz Kalemegdan".
Koje su to fore!?Samo je trebala malo bolje da uvezba ono kukanje i plakanje za TV.Kad je pre stigla da organizuje konferenciju za stampu? Mislim KOnferencija za stampu u Medija centru zbog njenog snimka u kome se yebe sa muzem :shock: :shock: :shock:.Pa tu se ne zna ko je veci debill od koga.Videla da je Severina zgrnula par miliona,pa se i ona "setila".
Yebe mi se za Suzanu Mancic!
tako je.xpajamacax:prvo sam mislila jadna loto devojcica...
a opet kasnije,secam se kako se jarcala sa raznim likovima po splavovima ranih devedesetih...
rasturila par brakova...
ma sve nas u zivotu stigne kad/tad :wink:
totally agreed1:kad cujem za ovakve majmunarije samo mi padne na pamet afera sa kamerama u solarijumima od decembra meseca.... suzana i severina su znale da se snima... ove devojke nisu... jel iko stao u njihovu odbranu?... nije.... :?