SUZANA MANČIĆ LJUTA: Izbačena sam iz aviona jer imam veštačke kukove

...kako je malo potrebno za srecu - neki umlacen putnik u busu, neko ko izvisi za avionsku kartu ...tuga bre kakvi ljudi hode ovom zemljom:sad2:

Nije ona izvisila, već je zakon sproveden. Sledeći put će morati po zakonu i to je to. Da li su čula nekad za vazduhoplovne propise? Da li si bila nekad na aerodromu? Letela avionom?

jbg ipak je to suzana mancic
cela nacija je pratila njen oporavak oba puta kroz tabloide
mislim, kako da se ne uvredi

e što volim kad godina izda
avion poskupi
pojeftini
eee

ništa...

- - - - - - - - - -

Јбг...лепо пише.

to je zbog bezbednosti putnika, recimo uzmeš veštački kuk pa raspališ pilota...

Видим да се тема развија као и она о Жарку Лаушевићу.

А ја имам исто мишљење као и о њему.

Закон и правила су исти за све, чак и за глумце и претече старлета.

Što ste vi žene ljubomorne pa se i na zakon pozivate...
Pa vam ni 8-mi mart ne znači ništa ali se jedete ako prijateljica dobije veći buket ili skuplje gaćice...

- - - - - - - - - -

Od kojih su joj se izanđali kukovi i još neki delovi tela tako da je morala da pribegne akciji orošavanja, ugradnji implantanata i artroplastici kukova. Od original Suzane nije ostalo gotovo ništa.

a vidim ni muški ne zaostaju u žalosti što nisu zaskočili dok je bila aktuelna
eto za utehu imaš onaj njen film, iz vremena kada je sve na njoj bilo prirodno
ono kad je bila moda da žene dole budu pravoslavne četnikinje
a ne ko ovo danas - čista muslimanija i pedofilija, nemaš za šta da se ufatiš da ne spadneš :bljak:

Видим да се тема развија као и она о Жарку Лаушевићу.
.

ili kao o rehabilitaciji Draže Mihailovića u momentu kad nezaposlen narod nema leba da jede a penzije smanjene...
mediji se trude da nadju nešto i izmišljaju svašta svaki dan
ipak u skladu sa našim mentalitetom najbrže se napune narodna usta kada se pomenu vagina ili penis

- - - - - - - - - -

Nije ona izvisila, već je zakon sproveden. Sledeći put će morati po zakonu i to je to. Da li su čula nekad za vazduhoplovne propise? Da li si bila nekad na aerodromu? Letela avionom?

Tako je!
Zakon važi za sve sem za one koji se preko veze zaposle u policiju
ili kad sve patrole otrče u Vranjsku parohiju na magacionera
ali ni Komunalna da ode do šalterskog radnika koji dade bez poptisa 8 miliona evra sa računa policije
Kamere nisu radile, čista koincidencija, dokazati da je namerno...
Ne zna se ko je dao, ne zna se ko je uzeo, ne zna se direktor, ne zna se ni koja banka...
Ajd vdi preko kompjutera iz koje banke je isplaćeno 8 miliona evra?
Nema...
Ne zna se...
jbg...

... suzana mancic htela da digne avion u vazduh ali su je savesni policajci u tome sprecili ....a zasto su je pustili da ide kuci moze usput da digne u vazduh neduzne prolaznike.... trebalo je da je odmah posalju u zatvor na dugogodisnju robiju...i ovima sa pejsmejkerom i plombama treba zabraniti da setaju gradom bez potvrde od lekara da im nikakve paklene masine nisu ugradili

Poslednja izmena:
ili kao o rehabilitaciji Draže Mihailovića u momentu kad nezaposlen narod nema leba da jede a penzije smanjene...
mediji se trude da nadju nešto i izmišljaju svašta svaki dan
ipak u skladu sa našim mentalitetom najbrže se napune narodna usta kada se pomenu vagina ili penis

- - - - - - - - - -

Tako je!
Zakon važi za sve sem za one koji se preko veze zaposle u policiju
ili kad sve patrole otrče u Vranjsku parohiju na magacionera
ali ni Komunalna da ode do šalterskog radnika koji dade bez poptisa 8 miliona evra sa računa policije
Kamere nisu radile, čista koincidencija, dokazati da je namerno...
Ne zna se ko je dao, ne zna se ko je uzeo, ne zna se direktor, ne zna se ni koja banka...
Ajd vdi preko kompjutera iz koje banke je isplaćeno 8 miliona evra?
Nema...
Ne zna se...
jbg...

Kuku, da nije ova Suzana uzela te pare? Misliš da je zbog toga nisu primili u avion? :eek:

- - - - - - - - - -

... suzana mancic htela da digne avion u vazduh ali su je savesni policajci u tome sprecili ....a zasto su je pustili da ide kuci moze usput da digne u vazduh neduzne prolaznike.... trebalo je da je odmah posalju u zatvor na dugogodisnju robiju...i ovima sa pejsmejkerom i plombama treba zabraniti da setaju gradom bez potvrde od lekara da im nikakve paklene masine nisu ugradili

Nije ona ušla u avion, ni prišla mu nije. Ali kako tebi da objasnim, šta da radim nakon toliko pokušaja?

Svako sa 3 grama mozga u glavi zna da je potvrda neophodna. Bila sam u slicnoj situaciji posle operacije noge. I sto bih se ja cimala i vukla papir sa sobom jer imam plocu u nozi a ona da ne mora? Zasto? I o5, da sam je videla na aerodromu pojma ne bi imala ko je, ne bih se setila, a sta je kome u glavi jedan radnik na aerodromu ne moze nikako da zna. ONA NIJE IZBACENA JER IMA VESTACKI KUK VEC NIJE PUSTENA U AVION JER NEMA POTREBNU DOKUMENTACIJU. Isti problem bi imala i u nekoj drugoj zemlji. Na bilo kom aerodromu. Ne znam samo kako je mislila nazad da se vrati. A to s plombama... Sto bre tako banalizujes stvari? Koliko ja znam sa makazama u dzepu mozes da setas a u avion tesko da ces uci.

Poslednja izmena:
Svako sa 3 grama mozga u glavi zna da je potvrda neophodna. Bila sam u slicnoj situaciji posle operacije noge. I sto bih se ja cimala i vukla papir sa sobom jer imam plocu u nozi a ona da ne mora? Zasto? I o5, da sam je videla na aerodromu pojma ne bi imala ko je, ne bih se setila, a sta je kome u glavi jedan radnik na aerodromu ne moze nikako da zna. ONA NIJE IZBACENA JER IMA VESTACKI KUK VEC NIJE PUSTENA U AVION JER NEMA POTREBNU DOKUMENTACIJU. Isti problem bi imala i u nekoj drugoj zemlji. Na bilo kom aerodromu. Ne znam samo kako je mislila nazad da se vrati. A to s plombama... Sto bre tako banalizujes stvari? Koliko ja znam sa makazama u dzepu mozes da setas a u avion tesko da ces uci.

je li ti stvarno mislis da ja pisem bez veze...ta 3 grama tebi fale kad ne znas da od slobodne procene aerodromskih vlasti zavisi da li ce te pustiti ili maltretirati na aerodromu....mnogo ljudi sa zapada nisu imali potvrdu i ladno su ih pustili da udju u avion dovoljno je bilo da pokazu oziljak od operacije....za banana drzave i gradjane banana drzava to ne vazi zato si ti imala problema kao i Suzana samo tuga sto se njoj to desili na aerodromu u njenoj zemlji...nekom francuzu ili nemcu sigurno ne bi pravili problem...sad se setih da su nedavno jednom detetu na bg aerodromu uzeli pistolj igracku retardi

Poslednja izmena:
Kuku, da nije ova Suzana uzela te pare? Misliš da je zbog toga nisu primili u avion? :eek:
Nije Suzana, pare je uzelo nešto muško...
Suzanu nisu primili u avion zbog veštačkih kukova.
Veštačke kukove je morala da ugradi jer je stigla kletva miliona naivnih budala koje igraju LOTO

Nije ona ušla u avion, ni prišla mu nije. Ali kako tebi da objasnim, šta da radim nakon toliko pokušaja?

A vidiš, meni nije jasno... vakcinišu decu a brinu o bezbednosti putnika? nekako polovično...

Back