Сузана Лазаревић: Хоће грађански рат у Србији – најавио га Стипе Месић! (ВИДЕО)

Или можда ''бекапована''... Чим се Јанези и Хрвати (стара гамад) опет питају да ли да буде новог рата и нових граница, нема шта да се опуштамо да су прошлост...

Њихове провокације треба игнорисати и ни случајно подлезати ратнохушкачком говору...

Најбоље је те психопате и шизофреничаре ладити нон-стоп причом о миру и смиривању страсти, изгледа да је то једини лек против ратнохушкача...

Ovde na rat huška samo hunta svojim besomučnim ponižavanjem naroda.

Ovde na rat huška samo hunta svojim besomučnim ponižavanjem naroda.
Сарађиваће наше педерчине и масони са својом браћом из Зловеније и Крватске у ратнохушкачком хајпу 100%... наравно, посреднички преко невладиног сектора (да се Власи не досете)

Ако преузму ратне речнике, ко оно ђубре Путин према Украјинцима, све ти је јасно... покушаће ратом да се спасу од народа у Србији

Veoma grešiš po pitanju Putina, veoma.
Никако брате... ја немам капс лок на анти-ционистичке мете ко Поксовци...

По мом мишљењу, пре катарзе Србије, мора постојати мораторијум за све стране утицаје, а не само за очито зло из УСА и ЕУ...

Потценили сте утицаје КГБ-а у Русији, баш оном скриптом коју си сам навео ''политички истекли'' или тако нешто)

По мом мишљењу, пре катарзе Србије, мора постојати мораторијум за све стране утицаје, а не само за очито зло из УСА и ЕУ...

To je nerealno.

To je nerealno.
Па што онда не учимо од КГБ-а да ако нема политичке реалности, да је створимо сами...?

Толико је смешно ослонити се на Путина који је марионета Чифута (најгоре секте међу њима јеврејима), да ја не могу да верујем, да паметне србске патриоте, и даље саме себе ограничавају на Руску помоћ, ко да Бога нема?

Никако брате... ја немам капс лок на анти-ционистичке мете ко Поксовци...

Потценили сте утицаје КГБ-а у Русији, баш оном скриптом коју си сам навео ''политички истекли'' или тако нешто)
Не треба заборавити да је на руском оружју још увек црвена петокрака!
И оног демона Лењина још увек помазују изложеног у зигурату.

Да ли нас црвено-црна '''стручна'' мафија од 45те гура у самоуништење?

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Гост медијских кућа „Србин.инфо” и „Центар”, у емисији „Интервју”, коју води и уређује Дејан Петар Златановић, била је друштвени активиста, рударски инжињер Сузана Лазаревић.​

Тема емисије је била како доћи мирним путеем до смене режима Александра Вучића у Србији.​

https://srbin.info/politika/suzana-...ki-rat-u-srbiji-najavio-ga-stipe-mesic-video/

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Само уз овакве умове правих Србских патријота, попут Сузане, Јоване, Антонија и сличних, политичка лустрација деце комунизма враћа основном облику државности Србије...

Слажете ли се?
Ovo Petar mu dođe kao neko devojačko ime. :hahaha:

Не треба заборавити да је на руском оружју још увек црвена петокрака!
И оног демона Лењина још увек помазују изложеног у зигурату.
Замисли са тим Совјетским проклетињама да правиш било коју политичку линију...? А Бог све гледа са неба!!!!

Па ти русомрзи су имали пет или шест перестројки унутар самих себе, замисли како че тек да ''функционишу'' са Србима, тотално оперисаним од комунизма, ког никад нисмо ни имали (сем првих пар година после рата ради убијања преосталих Срба)?

Back