Suveniri sa putovanja

Da, zanimljivo je to, ja znam ljude koji su tri puta bili u Parizu ali nikad nisu bili na Tari, na Zlataru, u Sokobanji... Valjda ovo ne zvuči tako egzotično
ne znam za druge, znam za sebe zasto je tako...
meni je Tara jedno 5h puta...dakle ne isplati mi se ici tamo na vikend bez nekog + radnog dana...a meni je godisnji svetinja posto ga imam ograniceno...
dakle za 5h puta uvek sam pre birala neki sever ili zapad...
druga stavka su pare...cak i za tako neki kratki obilazak, sa putem (sem ako nije autobusom) sigurno izadje grubo 200 evra...za 200 evra ti mozes skoro da biras avionsku kartu do bilo kojeg grada u Evropi...pa cak i da odes u Istanbul autobusom 3 nocenja sa doruckom za 90 evra...

ne znam za druge, znam za sebe zasto je tako...
meni je Tara jedno 5h puta...dakle ne isplati mi se ici tamo na vikend bez nekog + radnog dana...a meni je godisnji svetinja posto ga imam ograniceno...
dakle za 5h puta uvek sam pre birala neki sever ili zapad...
druga stavka su pare...cak i za tako neki kratki obilazak, sa putem (sem ako nije autobusom) sigurno izadje grubo 200 evra...za 200 evra ti mozes skoro da biras avionsku kartu do bilo kojeg grada u Evropi...pa cak i da odes u Istanbul autobusom 3 nocenja sa doruckom za 90 evra...
A da li si bila u Tornjošu?

Back