- Poruka
- 46.426
Mislim da ih verovatno duže i lupaju minuse ako nešto nestane....čisto sumnjam da je osoblju bademantil prirastao k srcu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
oooooooooooooo to je bas lepoooooo i pazljivo sa njihove straneJednom sam dobila tortu, rodjendanski poklon. To je bas bilo iznenadjenje, nije bilo u dogovoru sa mm. Ulazis, palis svetlo a na stocicu rodjendanska cestitka i torta.![]()
Jeste zaista, prijatno iznenadjenje.oooooooooooooo to je bas lepoooooo i pazljivo sa njihove strane![]()
samo sapuncice koji su nevidjeno zgodni dok sam.mislio sa se zovem Yasmin pa umesto papira koristio sapuncic i vodu![]()
konzumirao sam sokoćalo ...ovo su mi slike iz Bangkokaima Geberit to "sokocalo" ali ne vredi tih para ... sve cu Ti ispricati na pp kasnije kad ugrabim vremena![]()
Sjajna stvar, u mom poslednjem karantinu je bio isti takav. Grejanje daske, mlaz koji se podesava po visini i snazi, ventilator za susenje...
A reci kako je dobra stvar...pa ono da jedva čekaš da zasednešSjajna stvar, u mom poslednjem karantinu je bio isti takav. Grejanje daske, mlaz koji se podesava po visini i snazi, ventilator za susenje...
Jedino ja problem sto je bilo napisano na japanskom![]()
Jesi stiskao ovu zensku i move? kakav je osecaj? sta radi?
neku vlažnu toplinu širi...Jesi stiskao ovu zensku i move? kakav je osecaj? sta radi?![]()
ee to je ono pravo...ne znas ni sta radi ni kako...ali se osecaj pamtineku vlažnu toplinu širi...![]()
eto ideje za inovaciju i biznis...a sto nema muska ikonica i move...faster...slower...up, down
ne valja nista ovo...![]()
eeeee....to je pravi pristup!!!!eto ideje za inovaciju i biznis...![]()
![]()