"Suveniri" iz hotela

ja sam u nekima dobijala, posto su usput bile i neke konferencije hemijske, blokcice...cak sam u jednom i dobila onaj kaput mantil za kisu...a uzimala sam sapuncice i samponcice...iskreno ne kao suvenire nego posto su mi prakticni za neka druga putovanja...ne moram da nosim regularna velika pakovanja ili kupujem ona mini :rumenko::lol:

Nas narod to obozava....rolne toalet papira, narocito ako su ostavljene u paketu od 10 ili 4, u ormanu. Sapune, sapuncice, tecne sapune, peskire, jastucnice, cebad.

Ja uzimam a i svaki dan ostave, kape za tusiranje, i pribor za licnu higijenu, dobro dodje imati to lepo upakovano. Ovo ostalo ne, niti sam siguran da nije kradja...novo vreme sugerise da se krade kao nacin pripreme za veliki biznis...da osetis gde koliko mozes da pritisnes.

Mladjima vise znaci, ako imas 18 , onda je peskir za lice mozda fina stvar za potsecanje, a u nekim hotelima je izuzetno niska kaznena cena za neki item....npr 200 dinara za peskiric za lice sa amblemom hotela...dok je onaj za tusiranje 3000 din...

mini pakovanja koštaju kao da su maxi.
a zgodna su za put, u pravu si, pa je ambalaža veći benefit od sadržaja, ali
teško da ćemo i avion i put videti uskoro :cry:
da znas da su mi vise put dobro posluzila...mleko za telo, sampon za kosu, gel za tusiranje...milina :)
mislim svakako je to predvidjeno da se potrosi tako da ne zalim sto sam ih uzimala :rumenko::lol:
a neki su i bozanstveno mirisali...
jeste..evo bas citam cekanje na granici sa Makedonijom zbog novih uslova je oko 5h...polako ce nas ponovo zatvoriti...:confused:

Nas narod to obozava....rolne toalet papira, narocito ako su ostavljene u paketu od 10 ili 4, u ormanu. Sapune, sapuncice, tecne sapune, peskire, jastucnice, cebad.

Ja uzimam a i svaki dan ostave, kape za tusiranje, i pribor za licnu higijenu, dobro dodje imati to lepo upakovano. Ovo ostalo ne, niti sam siguran da nije kradja...novo vreme sugerise da se krade kao nacin pripreme za veliki biznis...da osetis gde koliko mozes da pritisnes.

Mladjima vise znaci, ako imas 18 , onda je peskir za lice mozda fina stvar za potsecanje, a u nekim hotelima je izuzetno niska kaznena cena za neki item....npr 200 dinara za peskiric za lice sa amblemom hotela...dok je onaj za tusiranje 3000 din...
da mislim da je zabranjeno uzimanje peskira, bade mantila i ostalih takvih stvari...barem u vecini hotela...
negde imaju one jednokratne papuce kao kartonske...mislim da se to sme uzeti...kao i cajevi, kafe, sapuni, samponi...

da mislim da je zabranjeno uzimanje peskira, bade mantila i ostalih takvih stvari...barem u vecini hotela...
negde imaju one jednokratne papuce kao kartonske...mislim da se to sme uzeti...kao i cajevi, kafe, sapuni, samponi...
naravno da je zabranjeno, to je imovina hotela.
osim stvari koje su za jednokratnu upotrebu i nadoknadjuju se sa svakim sledećim gostom.

jednom je na slovenskoj plaži ostao neki hotelski peškir ispred apartmana preko noći.
ujutru ga nije bilo ali smo zato prilikom odjavljivanja morali da ga platimo kao da smo ga mi uzeli.
neprijatno je kad te neko proziva za peškir...
mislim... u čemu je svrha ili vrednost takvog predmeta koji odneseš kući

Da li volite da sakupljate, uzimate neke stvari iz hotela?
Mislim tu na male sapune, šampone, čajeve, papuče, kišobrane, posteljinu, jastuke, dušeke? :mrgreen:
Dobro šalim se za ovih par poslednjih :)
Neke školske drugarice su imale "maniju" skupljanja čaša po hotelima, kao suvenire. Nekoliko nas im je u tome dosta pomoglo.. nikada konobari nisu skontali da im nedostaju čaša ili dve :mrgreen: niti su sumnjali nešto tako.
One su to pedantno pisale gdje i kom hotelu koja čaša pripada. Gdje su držale te silne čaše i danas se pitam :mrgreen:

Da li volite da sakupljate, uzimate neke stvari iz hotela?
Mislim tu na male sapune, šampone, čajeve, papuče, kišobrane, posteljinu, jastuke, dušeke? :mrgreen:
Dobro šalim se za ovih par poslednjih :)
Ne, to mi je bezveze
Skoro sam bila u jedan hotel, tu smo bili vise nas i bila u sobu sa jednom devojkom. I ona sta sve ne pokupi iz kupatila. To mi se ne svidja nekako

Jednom sam bio u iskušenju flašicu gela za tuširanje sa nekim eteričnim uljima limunske trave da pozajmim jer je brutalno dobro mirisalo ali dripci mi nisu dali zamenu baš kada sam trebao da se odjavim :lol: Posle sam pola dana izgubio da nađem takav gel na pijaci...ali ništa :mrgreen:

Šalu na stranu. Apsolutno nikada mi nije palo na pamet da nosim bilo šta a pod suvenir uglavnom smatram nešto konkretnije od šampončića ili čaja. Što potrošim tamo potrošio sam.

da znas da su mi vise put dobro posluzila...mleko za telo, sampon za kosu, gel za tusiranje...milina :)
mislim svakako je to predvidjeno da se potrosi tako da ne zalim sto sam ih uzimala :rumenko::lol:
a neki su i bozanstveno mirisali...
jeste..evo bas citam cekanje na granici sa Makedonijom zbog novih uslova je oko 5h...polako ce nas ponovo zatvoriti...:confused:
Zasto bi zalila, to je sve placeno, tvoje je.
Ja cak i trazim ako mi nesto fali. Recimo nedostaje jedna welcome cokoladica, ja lepo potrazim jer debelo je placena.

Uzimao sam samo ako znam da ce mi uskoro trebati. Evo poslednje-15 dana karantina pa na voz, poneo sam papirne papuce da ih nosim u vozu i cetkicu za zube da ujutru ne otvaram kofer bezveze... Ili ako znam da cu se zadrzati negde usput ponesem sampon ili sapun.
Kao suvenir nema svrhe, mada sam u jednom hotelu hteo da platim bademantil, nisu dali ni tako. Vrhunski kvalitetan, vidi se da je nov, mali logo hotela i velicina kao da su po meni sili.

Back