Espanol Poznat Poruka 8.305 30.05.2004. u 02:47 - Sutra 11 Maj je vrlo bitan dan za automobilizam... #26 Espanol: Šta bi sa tom Britanikom? Kliknite za proširenje... I evo već 30. maj a podataka iz famozne Britanike nema? :shock:
Espanol: Šta bi sa tom Britanikom? Kliknite za proširenje... I evo već 30. maj a podataka iz famozne Britanike nema? :shock:
rajlovac88 Zainteresovan član Poruka 188 01.06.2004. u 23:22 - Sutra 11 Maj je vrlo bitan dan za automobilizam... #27 Espanol: Espanol: Šta bi sa tom Britanikom? Kliknite za proširenje... I evo već 30. maj a podataka iz famozne Britanike nema? :shock: Kliknite za proširenje... Da li je to bacanje maramice u lice ili dokazivanje da sam ja u pravu - da si bolji od svake enciklopedije. :wink:
Espanol: Espanol: Šta bi sa tom Britanikom? Kliknite za proširenje... I evo već 30. maj a podataka iz famozne Britanike nema? :shock: Kliknite za proširenje... Da li je to bacanje maramice u lice ili dokazivanje da sam ja u pravu - da si bolji od svake enciklopedije. :wink:
Espanol Poznat Poruka 8.305 02.06.2004. u 00:22 - Sutra 11 Maj je vrlo bitan dan za automobilizam... #28 rajlovac88: Espanol: Espanol: Šta bi sa tom Britanikom? Kliknite za proširenje... I evo već 30. maj a podataka iz famozne Britanike nema? :shock: Kliknite za proširenje... Da li je to bacanje maramice u lice ili dokazivanje da sam ja u pravu - da si bolji od svake enciklopedije. :wink: Kliknite za proširenje... Ja sam staromodno vaspitan, znači kad nešto obećaš to i ispuniš. I nije nikakvo dokazivanje, samo učesnike foruma treba pravilno informisati. Tačno?
rajlovac88: Espanol: Espanol: Šta bi sa tom Britanikom? Kliknite za proširenje... I evo već 30. maj a podataka iz famozne Britanike nema? :shock: Kliknite za proširenje... Da li je to bacanje maramice u lice ili dokazivanje da sam ja u pravu - da si bolji od svake enciklopedije. :wink: Kliknite za proširenje... Ja sam staromodno vaspitan, znači kad nešto obećaš to i ispuniš. I nije nikakvo dokazivanje, samo učesnike foruma treba pravilno informisati. Tačno?