šutkarta

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
prosto vapim da mi grkinja uvali ban, jer je zabranjeno otvaranje tema o drugim forumašima, al nema veze...jače od mene

pošto se vim povela tema o potrebnosti muškadije na ovom pedefetu, misim ponukan istom, dobih ideju da ovde predlažete koji forumer dakle osoba muškog pola Vam je nekako persona non grata, ne volite da ga čitate, smeta vam iz nekog razloga i da shodno tome i naravno broju Vaših glasova isti budu trajno odstranjeni sa ovog pedefeta...e sad...dal će to bude trajni ban il pretnja istim ukoliko isti proviri ovde, na moderaciji je da odluči...
izvolte pošto ste tolko iskreni i kurčeviti

već si dao :lol:
znam da ti nisam simpatičan, al ja tebe nebi glaso, jer posle nebi imo skim da se zanimavam :zag:
Meni ste vas dvojica tako slatki kada se prepucavate. Da imate decu slicnog uzrasta i razlicitih polova, bez problema bih vas mogla zamisliti za 20-ak god. kao Ziku i Milana iz "Zikine dinastije", u kasnijoj fazi, kada su u ljubavi :) Kao: svadjamo se, svadjamo se, a posle nerazdvojni.

:zag:

Šta je zabranjeno?

• otvaranje tema o drugim učesnicima Foruma

Sto ovde moze da se uzme u obzir, jer se navode nickovi i sve ono ostalo sto sledi....
te stoga ide kljuc.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back