SUTKAAAAAAAAAAAAAAAAAA

ma oni su idioti! mislim u vecini slucajeva, ima i nekih boljih ali vecinom su cisti shabani koji ni ne znaju mnogo o muzici vec im je metalska svirka izgovor da dodju negde da se peglaju sa kosijanerima. *** tako je to...

Pa dajte ljudi o cemu mi ovde pricamo? Svi znaju da skinsi ne slusaju metal...A sto se tice sutke skinsi su je i izmislili...Tako da ko je pickica ne treba ni da ulazi u sutku...Sutka nije za malu decu...Vi lepo solju mleka i u krevet...:rtfm:

znamo mi sta je sutka, ne brini. vec je stvar u tome razluciti sutku od klasicne krvave tuce... nije tu stvar uopste biti pickica ili ne. ako sam dosao da skacem uz omiljeni ziku ne znaci da sam dosao da automatski trazim nevolju i fajt. to je za druge prilike i druga mesta. a sa skinsima kad udjes u sutku nikad se ne zna da li ce da te neki opali neopazeno pravo u lice iznenadno zato sto si slucajno pao na njega jer si bio gurnut. brate ako oces da se bijemo aj me drugacije izazovi negde napolju al kad odslusam omiljeni bend zbog kog sam dosao... vidis tu je ta razlika: jedna grupa ljudi dolazi na svirku da se do jaja zajebava dok druga dolazi jer ima dosta materijala za tucu. isto kao na teknama, nema tu s od sporta, samo traze gde je masa i gde su suprotnosti i tu je odlicno za makljazu.

Prvo naucis sta je SUTKA i kako je nastala (zbog cega je nastala) e onda mozes i da mi kazes da li je izivljavanje...ok?
Ocigledno je da ste vi metalci odavno zaboravili poentu svega pa sutku dozivljavate kao izivljavanje... A i ono mlacenje na vasim koncertima nije sutka nego...obicno mlacenje...

Podrzavam ovo definitivno!A najaca sutka u kojoj sam i ucestvovao je bila na Madball-u krajem prosle godine!

Muziku mozes da slusas i kod kuce. Na koncerte se ide zbog energije...

Bas tako,na svirke se ide zbog energije i da bi uzivao u muzici!Dok slusas svoj/moj omiljeni hard core punk/metal bend ti uzivas u svirci i ponekad ali ne uvek uletis u sutku iz cistog zadovoljstva,da se osetis zivim!I da na pomenem tebe niko ne tera da udjes u sutku pomeris se ili se udaljis,fala bogu mesta ima za sve uvek!

Poslednja izmena:
Ono što mene oduševljava je što kad god vidim neku šutku, kada neko padne, ovaj drugi ne traži priliku da ga išutira po glavi, nego mu pruži ruku, podigne ga, pa se šutiraju ponovo. :)
Najbolje su mi šutke na ovim lokalnim svirkama, a što se tiče, uslovno rečeno, velikih koncerata i šutki, na takve ne idem, ja više idem na koncerte gde su još malo potrebna i sedišta za publiku. :)
Jednom sam upala u šutku, pa pošto nisam mogla da se izvučem, nije mi bilo druge nego da se i ja guram i šutiram, i šta znam, okej mi je to, donekle. Manje mi je okej da vidim devojke kako se znoje kao svi... i šutiraju tamo sa momcima :) A i kako neko reče, sve je to možda i bilo okej sa 14, 15, 16...

heheh sad malo kad me drma reuma i stare oivrede mislim se na oldskul dane...nekada nije bilo pesme da se ne pogubim i zapocnem avariju.a sada...samo blejim sa strane i cekam da neko izglumi ludilo ili da zabode kog mog poznanika pa da uletim da ga izotvaram...
a nase bratske sutke kada krenu nema coeka koji nema barem 3 rane iz koje krece corba..kazu judi u kraju:skinsi takavsi...

oldskul ruls :cool:

Najjacha shutka je bila na Slayer-u kad su nastupali na Sziget festivalu 2002 godine!!! Preko 800 ljudi u krugu i pokolj epskih razmera :P. A shto se skinsa tiche mogu da me povuku za pajser, danashnji skinsi kao i danashnji metalchici nisu ni za *****, njima je shutka da ramenom jedan drugog guraju, zna se kakve su old school shutke i u takvima uvek rado uchestvujem

Pa dajte ljudi o cemu mi ovde pricamo? Svi znaju da skinsi ne slusaju metal...A sto se tice sutke skinsi su je i izmislili...Tako da ko je pickica ne treba ni da ulazi u sutku...Sutka nije za malu decu...Vi lepo solju mleka i u krevet...:rtfm:

Sa vecinom se slazem,prvi skinsi su bili rudari koji su na zabavama ubijali od batina jedni druge tako je i nastala sutka!:D Metalci i ostala cobanterija su od njih i pokupili foru da nose martinke,a pankeri u Engleskoj su ih nosili zato sto su bile jeftine na pocetku! Jedna stvar ne volim ,a to je kad matori neki gmaz uleti u sutku sa klincima i kad pocne da kosti lomi,to nije fazon kad ne mogu dobro da ti vratim!

Pa gledaj vako,ako neces da se sibas odes lepo iz fan pita koji je ispred stejdza de se ubijaju i stanes negde na sredinu ili kraj sale i niko ti nece braniti da skaces,igras ili slusas muziku na miru! Par svirki su tako usrala decurlija koja dodju ispred stejdza i pocnu da skacu kao da su u jebenom disko klubu a ne na punk svirci...a glupo ti da ih sve premlatis zato sto je to sve zenska raja!:dash::dash:

ne znam za engleske korene šutke što se tiče punka. A što se tiče šutki u metalu mislim da su one došle sa pojavom thrash metala u americi, tu je bilo opasnih šutki (blago rečeno, guranje, koškanja, da nekažem tuče) čak i krvi, pogotovu na svirkama slayera i exodusa a Anthrax je prvi definisao šutku "Caught in Mosh" xD... ali generalno ameri važe za blagu publiku, tako da ne sumnjam da su englezi pravili brutalnije šutke...

LOL kad sam bio na jednoj tribute svirci, kad je poceo Slayer Tribute, to je krenula sutka da nije normalno... i ako je bio samo tribute... Mogu da zamislim kako je na pravom koncertu Slayer-a :D... BTW kad idem na Iron Maiden koncert, zabole me dal ce nogu da mi polome ili sta... Mada i kad je bio 10. februara koncert ****** su mi kevu

Ali meni nije jasna jedna stvar......zasto se prave shutke na Orthodox Celts-ima???? Pa to nije muzika za shutku....bar meni....nekako sam i uspeo da osetim neku malu energiju i da udjem u shutku na keltima na beer festu ali to nije to.....

:D :D :D

Back