Šutirali i bacali cveće i sveće ostavljene za ubijenu devojku u centru Beograda

Žižoč

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.329

Šutirali i bacali cveće i sveće ostavljene za ubijenu devojku u centru Beograda

https://n1info.rs/vesti/sutirali-i-...avljene-za-ubijenu-devojku-u-centru-beograda/

1688872407922.png

Nepoznati mladić pobacao je cveće i uzeo zastave koje su sinoć ostavljene za ubijenu osamnaestogodišmnju devojku N.M. na Trgu republike u Beogradu, a zatim su mu se u tome pridružilo još osoba.

Na Trgu republike sinoć se okupilo nekoliko desetina građana i u tišini upalilo sveće za ubijenu N.M. čije je telo juče pronađeno u centru Beograda.

Na društvenim mrežama osvanuo je snimak na kom se vidi kako nepoznati mladić, po zavšetku skupa, baca cveće i zastave ostavljene na spomenku knezu Mihailu.

U komentaru uz snimak je navedeno da su mu se u tome pridružile i druge osobe koje su šuitirale sveće i cveće.

Telo osobe za koju se sumnja da je osamnaestogodišnja N.M. iz Kovilja, pronađeno je juče u Ulici cara Lazara u centru Beograda.

Policija je uhapsila ubicu koji je, odmah po hapšenju, priznao da je počinio krivično delo.

Beograd prajd apelovao je na medije da se prilikom pisanja o ovom slučaju pridržavaju profesionalnih i etičkih standarda definisanih novinarskim kodeksom i ne iskorišćavaju rastuću netrpeljivost ka LGBTI+ zajednici „zarad senzacionalističkog načina izveštavanja“.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Baš su fašisti bolesni. Ubedljivo najbolesniji deo društva! To su oni što negiraju srebrenički genocid i slikaju murale sa likom Ratka Mladića.

ZAVRŠEN 10. PROTEST "SRBIJA PROTIV NASILJA": Učesnici nosili transparente posvećene ubijenoj Noi​

08.07.2023. / 19:51

1688872856864.png

IZVOR: MONDO/UROŠ ARSIĆ

Deseti protest "Srbija protiv nasilja" održan je u subotu. Počeo je ispred Skupštine Srbije, pa su građani šetali ka policijskoj stanici u Bulevaru despota Stefana, nekadašnjoj Ulici 29. novembra, u znak podrške inspektorima Slobodanu Milenkoviću i Dušanu Mitiću.

Naši reporteri javljaju da je veliki broj učesnika nosio transparente posvećene ubijenoj devojci Noi Milivojev (18).

Na protestu su, između ostalih, šef poslaničke grupe "Zeleno levi klub" Radomir Lazović, predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac, kopredsednik stranke "Zajedno" Biljana Stojković, lider "Ekološkog ustanka" i poslanik Aleksandar Jovanović Ćuta, potpredsednica SSP Marinika Tepić, potpredsednik Narodne stranke Miroslav Miki Aleksić, političar Zoran Živković...

A sada zamislite ovaj scenario. Smuvate se sa devojkom i i srećno ste zaljubljeni dođe do braka i par godina kasnije to vam prizna da je za pravo ON i da zato ne možete da imate decu. Uništi vam čitav život. Osećateli bi ste se gore nego da vas je na ulici silovao pederr. Bar znate da je bio jači od vas savatao vas je i to nekako prebolite, ali ovo ne bi ste preboleli nilada. Možda čak i počinite samoubistvo jer ne možete da se nosite sa tim bolom. I ko je zato onda kriv? Društvo jer se nije borilo protiv ovog zla.

A sada zamislite ovaj scenario. Smuvate se sa devojkom i i srećno ste zaljubljeni dođe do braka i par godina kasnije to vam prizna da je za pravo ON i da zato ne možete da imate decu. Uništi vam čitav život. Osećateli bi ste se gore nego da vas je na ulici silovao pederr. Bar znate da je bio jači od vas savatao vas je i to nekako prebolite, ali ovo ne bi ste preboleli nilada. Možda čak i počinite samoubistvo jer ne možete da se nosite sa tim bolom. I ko je zato onda kriv? Društvo jer se nije borilo protiv ovog zla.
прича из филмова реално

Ma trulo, interno homoseksualno ubistvo hoće da prikažu kao ubistvo motivisano homofobijom. Bednici
samo uporediti slike, 18 godina jedna 18 godina druga, nije imao kada da postane zensko, to ipak ne ide preko noci

- Mi smo mnogo voleli da se družimo, da putujemo zajedno, hteli smo da idemo na more, da živimo zajedno. Ja sam našao stan, imao sam plan da je odvojim od njega i da stane na noge. Ona nije zaslužila to. Taj monstrum joj je odsekao krila. Ona nije trpela nasilja samo od nepoznatih ljudi, već i unutar LGBT zajednice, koja je trebalo da je štiti. Iznosili su razne tračeve o njoj. U jednom klubu su je tukle dve transrodne žene, skidale periku, cepale odeću. Život nije bio blagonaklon prema njoj. Ja je znam dve godine, prošle je kroz razne faze. Tranzicija je pročela pre godinu, godinu i po dana, a hormone je pila poslednjih nekoliko meseci, to je uvod u operaciju. Promenila je dokumenta, ime, podršku porodice - rekao je Danijel za "Informer TV".

убио га дечко а ви овде пиздите да је крив ратко младић
tacno, ubistvo iz ljubomore, kakv veze vlast ima sa tim, ili protest? pa trandze je cak tukle, plus droga, ... zaista sve je promaseno...a ne samo 1 nesrecni zivot

pokoj dusi

Ma trulo, interno homoseksualno ubistvo hoće da prikažu kao ubistvo motivisano homofobijom. Bednici
то се зове lying by omission. када изоставе чињеницу намерно па онда могу да кажу АЛИ МИ НИСМО РЕКЛИ ДА ЈЕ УБИСТВО МОТИВИСАНО ТРАНСФОБИЈОМ

sta znam, meni malo smeta sto se ovo prebacuje na pricu o nasilju nad lgbt kad se te stvari desavaju i mnogim devojkama / zenama koje nisu pripadnice lgbt-a

treba da se zaustavi nasilje prema svima bez obzira da li su lgbt ili ne.
ali ovo je ubistvo iz niskih pobuda, strasti, iz ljubomore, pa kakve veze politika ima sa ovim, kako se to protestuje protiv ljubomore? opozicija je poludela!
ovaj izgred sa bacanjem cveca isto, kakve veze ima sa politikom? opozicija opet luduje

ovo je pitanje za tzv. sigurne kuce koje zrtvama nasilja nude utociste, i fizicko i pravno, a nije pitanje protesta, vlasti vs opozicije

Back