SargeBG
Aktivan član
- Poruka
- 1.708
najgore u celoj nasoj situaciji je ta činjenica da se nijedna drzava u novijoj istoriji nije našla u ovakvoj situaciji,nemamo sa kim da se poredimo i da se ugledamo šta da radimo...?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakakva crna razgradnja partijske drzave sa dolaskom radikala kada bi oni u slucaju dolaska na vlast samo zameniti ove sadasnje u upravnim odborima , javnim preduzecima , drzavnim sluzbama i upravi , zamenice ce ih u deljenju provizija petljanja sa tajkunima privatizacijama ,namestenim tenderima i vladace na potpuno isti nacin sto se tice unutrasnje politike , partijska drzava ostaje kako god okrenes.Kao sto je zabluda i glupost one price kako ce radikali kad dodju odma zakuvati neki rat , uvesti diktaturu ,navuci sankcije i bombardovanje ,i jos je veca glupost je prica kako su radikali posteni i nekorumpirani i kako ce oni iskoreniti korupciju i obracunati se sa lopovima i tajkunim ,mislim to samo covek sa dve grama mozda moze da poveruje.
najgore u celoj nasoj situaciji je ta činjenica da se nijedna drzava u novijoj istoriji nije našla u ovakvoj situaciji,nemamo sa kim da se poredimo i da se ugledamo šta da radimo...?
Тешка срца, али се слажем са овим.Kakakva crna razgradnja partijske drzave sa dolaskom radikala kada bi oni u slucaju dolaska na vlast samo zameniti ove sadasnje u upravnim odborima , javnim preduzecima , drzavnim sluzbama i upravi , zamenice ce ih u deljenju provizija petljanja sa tajkunima privatizacijama ,namestenim tenderima i vladace na potpuno isti nacin sto se tice unutrasnje politike , partijska drzava ostaje kako god okrenes.Kao sto je zabluda i glupost one price kako ce radikali kad dodju odma zakuvati neki rat , uvesti diktaturu ,navuci sankcije i bombardovanje ,i jos je veca glupost je prica kako su radikali posteni i nekorumpirani i kako ce oni iskoreniti korupciju i obracunati se sa lopovima i tajkunim ,mislim to samo covek sa dve grama mozda moze da poveruje.
pa nemam ja svoju partiju ,a ta vasa nova perspektiva koju svi zeljno ocekujere jos nije nigde vidjena u praksi ,pogotovo ne u Srbiji slicnim evropskim zemljama tako da o tome ne vredi ni pricati.
Ja се извињавам што упадам у поруку, али како систем у Русији може да се примени на Србију? :-? Колико знам систем у Русији је близак америчком.ta nova perspektiva sa sve realno novom arhitekturom sistema postoji u praksi na teritoriji cele ruske federacije. vec evo ide osma godina, i verovao ili ne, koliko god ti nocas ponavljao da ona ne postoji - ona ce ujutro svejedno da bude ziva i zdrava. provereno. mantrali su mnogi, a imali su za nijansu ipak jace argumente od tvog.
Тешка срца, али се слажем са овим.
Стварно Јабучило, на шта мислиш?
Ja се извињавам што упадам у поруку, али како систем у Русији може да се примени на Србију? :-? Колико знам систем у Русији је близак америчком.
У Русији је на власти бивши КГБ. Све се одиграло како је Анатолиј Голицин давно описао, а му нико није веровао.
Ja се извињавам што упадам у поруку, али како систем у Русији може да се примени на Србију? :-? Колико знам систем у Русији је близак америчком.
У Русији је на власти бивши КГБ. Све се одиграло како је Анатолиј Голицин давно описао, а му нико није веровао.
Па отприлике сам на то и мислио, само нисам имао Мају у виду. Пази, СРС не жели власт ни под разно. Не жели ни Тома сада да победи, мада ко зна, ако жути наставе са одвратном кампањом у стилу Слобе из 2000-те, Тадић можда и изгуби. Гласачи СРС-а су револтирани политиком власти и то је јасно. Тај талас незадовољства који би их довео на власт би их исто тако и одувао.eto. sta fali, nije los scenario.
steta sto ga necete izbrati.
Тома нема капацитет да икога контролише. Њега у СРС контролишу Шекијеви људи, зато је и Шекијев заменик.![]()
То је кључно.i, ja se slazem, da je za bilo koju 'departizaciju' sistema nuzna treca sila, u obliku neke paralelne institucije (kao u rusiji fsb). ali paralelna institucija u srbiji moze da bude i kapital koji se vec sada usadjuje u rusku ekonomsku sferu. hocu da kazem, kako god gadno to zvucalo - srpski koncenzus bi moga da dodje upravo iz kruga srpske 'oligarhije'.
Ем председнички, ем федерација. Баш као и САД.jeste, slazem se, ruski sistem je predsednicki, i u tom delu je neprimenjiv. ali, u scenariju u prethodnom postu, ovo je predvidjeno, centralizacija i koncenzus ne dolaze na isti nacin kao i u rf.
То је кључно.
Ем председнички, ем федерација. Баш као и САД.
Послаћу ти ПП после.![]()
Nikolić se ne kandiduje da bi prihvatio gorku pilulu priznavanja nezavisnosti Kosova. Njegova ambicija je da preko ove eventualne pobede pravi prekompoziciju većine u parlamentu ili dovede do novih izbora.
Својевремено је Шутановац у једној радио емисији, сећате се, изјавио да ће: ДС ВЛАДАТИ СРБИЈОМ ПОМОЋУ НАЦИОНАЛНИХ МАЊИНА, о чему сам био и поставио тему.
Данас овај црногорски матори удбаш Мићуновић то и писмено доказује у свом интервјуу и само даје још један у низу аутоголова ДС-у. Просто је невероватно са каквом се жестином и каквим се канџама држе за ВЛАСТ и слугерањство странцима. Да човек не поверује. Он је главни србомрзац и главни идејни творац антисрпске политике ДС-а и ако та партија буде изгубила на овим изборима - изгубиће ЗБОГ АНТИСРПСКИХ ИДЕЈА И ПОСТУПАКА ЧИЈИ ЈЕ ТВОРАЦ МАТОРИ МИЋУН. И уместо да погледа свој "датум производње" у личној карти и да схвати да има преко 70 година и да већ једном ОДЕ У ПОЛИТИЧКУ ПЕмЗИЈУ СА СВЕ СВОЈИМ КОМУЊАРСКИМ АНТИСРПСКИМ ИДЕЈАМА - он и даље "коло води" у Србији.
Зато ће нас надаље увесељавати црвено-жута коалиција.Kolo, kolo, naokolo
Radikali nisu ni bili u kolu, jedino je ispao Koštunica, rođeni luzer
Od kad je taj premijer sve smo izgubili![]()
Kada bi mi neko došapnuo pod kojim se nikom krije 'svi smo mi' (zna se) - Marlon
...da obratim pažnju na kojim temama se kriju njegova gototovo genijalna razmišljanja na pdf. filozofija...eh...
Својевремено је Шутановац у једној радио емисији, сећате се, изјавио да ће: ДС ВЛАДАТИ СРБИЈОМ ПОМОЋУ НАЦИОНАЛНИХ МАЊИНА, о чему сам био и поставио тему.
Данас овај црногорски матори удбаш Мићуновић то и писмено доказује у свом интервјуу и само даје још један у низу аутоголова ДС-у. Просто је невероватно са каквом се жестином и каквим се канџама држе за ВЛАСТ и слугерањство странцима. Да човек не поверује. Он је главни србомрзац и главни идејни творац антисрпске политике ДС-а и ако та партија буде изгубила на овим изборима - изгубиће ЗБОГ АНТИСРПСКИХ ИДЕЈА И ПОСТУПАКА ЧИЈИ ЈЕ ТВОРАЦ МАТОРИ МИЋУН. И уместо да погледа свој "датум производње" у личној карти и да схвати да има преко 70 година и да већ једном ОДЕ У ПОЛИТИЧКУ ПЕмЗИЈУ СА СВЕ СВОЈИМ КОМУЊАРСКИМ АНТИСРПСКИМ ИДЕЈАМА - он и даље "коло води" у Србији.