rale74
Ističe se
- Poruka
- 2.057
Ta ista EU nama ne dozvoljava da budemo sredjena i normalna zemlja, nego smo uvijek na ivici rata.
Od nas zavisi da li cemo biti takva zemlja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ta ista EU nama ne dozvoljava da budemo sredjena i normalna zemlja, nego smo uvijek na ivici rata.
Ма каква Русија хахаха, људи окренимо се Западу, Исланду например....![]()
Malo sta zavisi od nas. Osim ako ne mislis na to da li cemo biti poslusni ili ne?
Ako su bili poslusni madjari,cesi,slovaci,slovenci,bugari,poljaci,rumuni,hrvati...bicemo i mi
Ako su bili poslusni madjari,cesi,slovaci,slovenci,bugari,poljaci,rumuni,hrvati...bicemo i mi
Zamislite kakva je muka,da je cak Sutan(turcizam koji inace oznacava ovna bez rogovaШутановац: Ако нас еу не прими, окрећемо се русима
ПАРИЗ - Mинистар одбране Драган Шутановац изјавио је да би Европска унија (ЕУ) требало што пре да отвори врата Србији јер ће у противном Србија "тражити друга решења с Русијом".
"Ако нас Европска унија не прихвати брзо, бићемо приморани да тражимо друга решења с Русима", рекао је Шутановац у интервјуу париском дневнику "Фигароу".
Шутановац је рекао да Србија може да буде мост између Истока и Запада, али да је Србији неопходна Европа.
"Европа, међутим, успоравајући наше приближавање Бриселу, наставља да нас кажњава због прошлости и што још нисмо испоручили Ратка Младића, тражећи истовремено да не будемо много блиски с Русијом", рекао је Шутановац.
Шутановац је рекао да је Запад у тренутку проглашења независности Косова очекивао "жестоку реакцију српских оружаних снага".
"Међутим, први пут после неколико деценија, војска се није мешала у политику. Покренули смо дипломатску инцијативу у УН, што је цивилизован начин покушаја решавања конфликта. Да је Београд тако раније реаговао, избегли бисмо ратове и распад Југославије", рекао је српски министар.
Пo његовим речима, од 90-тих власти су систематски користиле силу, без обзира на исход.
"Тај период је завршен. Сада је дипломатија на првом месту. Та промена је била дуга и сложена и нико на Западу је није приметио".
Шутановац је рекао да власти чине све да се ухвати Младић.
"Од када је Караџић ухапшен, Младић је без сумње опрезнији и, дакле, теже га је пронаћи. Оно што је сигурно јесте да сви, у оквиру нове владе, желе да Младић буде ухапшен, што раније није био случај", рекао је Шутановац.
Српски министар је додао да "Србија пати због тог такозваног хероја".
Шутановац је рекао да ни један активан војник не користи државни новац да крије Младића.
"Сигурно да постоје неки војни пензионери који покушавају да му помогну, али они нису организовани у оквиру војске", рекао је он.
извор
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Одосмо и ми десно, већ видим како Тупољев слећe на Батају!!!
![]()
Амери и запад губе сферу утицаја и то се не може оспорити, средња Азија је отишла, Немци конфронтирају Енглезима, Украјинци одоше на изборе, Арапи се зближају са Русима, Јужна Америка, Куба...
Изгледа да и од ШуНтановца и реТАрДИЋА можемо очекивати мало памети.
Noc bensendina!!!Jel ja haluciniram ili šta?
Nije negoСве у свему
РОКАЈ - СНИМАЈ
Готово је, заразио сам се тим вирусом![]()
aloooo demokrateeeeeeeeee
ljudi, braco , sta je bre ovo![]()
NECEMO VALJDA DA POSTANEMO RUSKA GUBERNIJA?![]()
![]()
I pokupimo onaj ruski kreditНЕ, окренимо се ЕУ и Исланду![]()
Samo ti putuj,igumaneBiti clan EU znaci biti sredjena i normalna zemlja u kojoj ljudi lepo zive od svoje plate,voze dobra kola, putuju.....
Не само то, него погледај и овај део:
Као, ми смо баје које могу тако да се играју са велесилама.
У фазону, ако запад отпадне, ми ћемо код Руса, а Руси ће СИГУРНО да нас прихвате, чим он, пресветли Шутановац са својим кумом Тадићем, буде пожелео.
Има због тих политиканата стварно и Руси да нас отпишу.
А после ће опет да причају да је Слоба крив за изолацију Србије!![]()
mislim da je ova izjava Sutanovic izricito stetna za Srbiju, i to iz vise razloga
ponizava Rusiju jer "samo ako nam neuspije EU, okrenuti cemo se bla bla Rusiji"
pokusaj ucjenjivanja EU...ako nam ne "progledate kroz prste" i neprimite brzo, e onda ....vidjeti cete sto mi sve mozemo...
uvjeti za pristup EU su isti i poznati vec dugo (a nikako nekakve ucjene), i umjesto da Srbija radi na njihovom ispunjenju on pokusava da ucjenjuje...i uslovljava...velika, sredena, demokratska zemlja Srbija poigrava se sa velikim silama
nebi me iznenadilo kad bi i od Rusa dobili packu...
the serbian way ???
Сад и размишљаш... Али изгледа само западним делом мозга а пошто је он у рецесији и ти си у големом кур.цу![]()
![]()
![]()
..ma ne brigaj ti za Srbiju..bicemo mi ok..[/QUOTE]
ja jos uvijek vjerujem...![]()
Biti clan EU znaci biti sredjena i normalna zemlja u kojoj ljudi lepo zive od svoje plate,voze dobra kola, putuju.....
Hmmmm....opet nisi razumeo...napisao sam da razmisljanje nije potrebno, posto su glupost i zaslepljenost mnogih toliko providni, ne razmisljam....barem ne o tome...
Ај надмени живи ти у свом свету![]()