Шутановац лаже

• Začetnik teme Začetnik teme Kushi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ceniš da bi više od polovine Srba trebalo negde preseliti iz Srbije i ostaviti prostor vama "pravim Srbima" da napravite od ove zemlje ono što mislite da je dobro.

Kakvo razmišljanje.:D

A sad zamisli kad bi neko ko ne pripada tvojoj političkoj opciji rekao: "Samo antisrbi mogu da daju glas za antisrpski SRS i slične".:bye:

srba u srbiji ima najvise 80% ;)

a za ds ne glasa ni 1/3 srbije ;)

a znajuci 100% da ni jedan jedini glas od onih manjina koje cine 20% u srbiji ne ide u srs,dss i sps.

zes ima 35%(sa kradjom) -20% manjina=15% srba glasa za ds(2,3% gore dole)

znaci ni reci o nekih pola srba :rtfm::mrgreen::rtfm:

Аууууууууууу који лажовчинааааааааааа:eek: Па није ни чудно, гласали су из Бодрума, ово, оно.... Жути су највеће лажовчине, покварењаци, корумпирани скотови. :otkacio:

Ceniš da bi više od polovine Srba trebalo negde preseliti iz Srbije i ostaviti prostor vama "pravim Srbima" da napravite od ove zemlje ono što mislite da je dobro.

Kakvo razmišljanje.:D

A sad zamisli kad bi neko ko ne pripada tvojoj političkoj opciji rekao: "Samo antisrbi mogu da daju glas za antisrpski SRS i slične".:bye:

Није СРС подржавао милошевићеву капитулацију и бомбардовање Србије 1999, то су чинили антисрпски такозвани демократи.

Није СРС подржавао антисрпски дејтонски спразум, то су чинили милошевић и антисрпске такозване демократе.

Није СРС продао пола Србије хрватима, него антисрпске такозване демократе.

Није СРС испоручио више од 40 Срба антисрпском хашком трибуналу, то су урадили антисрпски такозвани демократи.

Није СРС тражио да се обустави помоћ Србима против усташа 1991. То су тражили антисрпске такозване демократе као мићуновић.

Kontroliši se malo. Sve su nas napravili naši očevi.

Ја се одлично контролишем. Они који хоће да признају независнот Крајине и Косова, боље да се нису родили.

Videli smo kako si uredjivao svoju avliju tamo odakle su te proterali zato u Srbiji da budesh fin i kurtulan :mrgreen:
I da ne gaziš cveće, ne psuješ, ne tučeš ženu, ne duvaš slince na ulici itd.
Jednom rečju da poštuješ zemlju u kojoj živiš ;)

Нико мене није поротерао. А ти немаш ни к од културе. Место ти је у канализацији.

PA TO SU ONIH 15% SRBA STO GLASAJU ZA DS :mrgreen:

20% manjina+15% izdajnika=cist racun skora smrt :mrgreen:

Pazi da se ne zagrcnesh :mrgreen:

Није СРС подржавао милошевићеву капитулацију и бомбардовање Србије 1999, то су чинили антисрпски такозвани демократи.

Није СРС подржавао антисрпски дејтонски спразум, то су чинили милошевић и антисрпске такозване демократе.

Није СРС продао пола Србије хрватима, него антисрпске такозване демократе.

Није СРС испоручио више од 40 Срба антисрпском хашком трибуналу, то су урадили антисрпски такозвани демократи.

Није СРС тражио да се обустави помоћ Србима против усташа 1991. То су тражили антисрпске такозване демократе као мићуновић.

Ја се одлично контролишем. Они који хоће да признају независнот Крајине и Косова, боље да се нису родили.

Takvi kao ti su izdali i prodali kosovo vičući više od 10 godina " Nisam ja napravio sr@nje, nisam ja on je" :hahaha::rotf::super:

Aha. :ok:
A koji je naziv za onog koji radi sve suprotno? Uzdiže bez mere i smisla, precenjuje, stavlja u viši rang sve što je srpsko itd u skladu sa gorenapisanim?
Srbende?
Ne,oni se zovu jednostavno-ponosni Srbi,a radikale sto se mene tice mozes nazvati,nacionalisti,posto smo cesto puta ovde vec definisali taj pojam da ne bude zamene i zabune(nacisti,fasisti).I samo mi kazi sta ti znaci-uzdize bez mere i smisla,precenjuje,.....?

Back