Šutanovac i Tadić se "otvorili", kupuju avione za VS !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Иначе из Израела смо купили и беспилотне летелице "Скајларк 1"

skylark_9.jpg

skylark_6.jpg

Домет 5-10 км, служи за тајно осматрање непријатељских положаја и кретања, и копректуру минобацачке и артиљеријске ватре.

Вест је тачна. ради се о авионим аиз бившег РВ Републике Српске. такође купујемо и тенкоиве М-84 из бивше восјке Републиек Српске.

Ово је добро, пошто је далеко боље да их ми купимо него да их исеку или да их копристе Муслимани.

Ma EKSTRA nam je ideja,pazi prvo smo im DAVALI te avione i tenkove da se njima brane od Bosnjaka i Hrvata,a sad nam ih oni PRODAJU nazad,kad su se izmirili sa svojim dojucerasnjim neprijateljima,pa vidi se da su tu Srpska posla,sramota me da kazem ali samo mi smo mogli ovo sebi da napravimo,jer sem sebe ne znam jos puno Srba koji razmisljaju sta cemo makar nedelju ili mesec dana unapred a o godinama ili decenijama da ne pricamo!!
Pozdrav :cool:

Ma EKSTRA nam je ideja,pazi prvo smo im DAVALI te avione i tenkove da se njima brane od Bosnjaka i Hrvata,a sad nam ih oni PRODAJU nazad,kad su se izmirili sa svojim dojucerasnjim neprijateljima,pa vidi se da su tu Srpska posla,sramota me da kazem ali samo mi smo mogli ovo sebi da napravimo,jer sem sebe ne znam jos puno Srba koji razmisljaju sta cemo makar nedelju ili mesec dana unapred a o godinama ili decenijama da ne pricamo!!
Pozdrav :cool:

Pojma bre nemate. To je izvlačeno iz Mostara da ne ostane tamo. Deo je donešen u Utvu i Momu Stanojlovića, nešto u Niš i Ponikve, ali nešto je i ostalo u Bosni i oni ne znaju šta sa time. To su avioni koji mmogu da se koriste, a mi možemo da ih održavamo i treniramo pilote. Bosanci to ne mogu, već bi ih bacili u staro gvožđe. Mi ih nismo dali njima, već su im priradali tako što su se zadesili kod njih kad smo se pocepali. Dobro je što ih uzimamo za male pare, jer će nam koristiti i rešiti problem na dosta povoljniji način nego da smo kupovali nove avione sa obukom, servisom, ljudstvom, licencama i ostalim... Šta misliš kako bi MMF reagovao kad bi kupili nove avione i tehnologiju za obuku pilota? Ovo nije loše rešenje. Shvati to kao da dobijamo gomilu Juga za po 100 evra za obuku vozača, umesto da kupujemo nove Dacie za po 7000 evra po komadu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back