Susret

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
i na one ostale price si slucajno naisla..:zcepanje:

Ne, ne stvarno, odgovorno tvrdim da sam samo onu o necu ni da kazem cemu procitala, i evo sad ovu (i jos od jedne korisnice koja mi je bila prijateljica jos na pocetku ove rubrike).

Pa sto da se malo ne "prosetam" forumom ponekad?

I tako...

Poslednja izmena:
inace....ja napisah danas ...kako god da je ispalo..
a vi pisite bolje..:bye:

- - - - - - - - - -

Ne, ne stvarno, odgovorno tvrdim da sam samo onu o necu ni da kazem cemu procitala, i evo sad ovu.

Pa sto da se malo ne "prosetam" forumom ponekad?

I tako...

Citala si ti i ovu i onu i ONU.:mrgreen:..i maline i sve vocke..
zdravo je to..ima puno vitamina c

laku noc zelim svima

i na one ostale price si slucajno naisla..:zcepanje:

Ninočka, dušo !
Reći ću ti svoje mišljenje.
O ovoj "nadahnutoj" ljubavnoj prozi, iliti kratkoj erotskoj priči.
Koja je možda priča, a možda nije,
ali si, u svakom slučaju, kao autorka gajila nadu da to i postane.

Nemoj da se ljutiš.
Na roba ljubavi i seksa.
Nemoj.
Bio bi to greh.

Elem, nameće se zaključak da mnogo više uživaš, nego što o tome znaš da pišeš.
Ili da pričaš.
To samo u početku deluje kao nedostatak, ali u stvari nije.

Bila bi to garancija da će ova strasna ljubav ostati među nama i da se
vatra neće rasplamsati po okolnim kafićima, prežvakavana od najvernijih drugarica,
koje su milion puta proverene i kojima se šapuću tajne, što se ni sestrama ne kazuju.

Priča se, znači, ne bi provlačila između čaša, slamčica i besprekornih frizura Akademije Panjković...

Vidiš lutko, da sam ja , rob ljubavi i seksa, junak iz tvoje priče, ne bi ti na pamet palo da mi nalivaš koka - kolu.
Jer ti nisi razredna, a ja, pak nisam pošao na ekskurziju u Vrnjačku banju.
U toj čaši zatalasalo bi se crno vino, kojim bi, tek, s vremena na vreme, ovlažio usne.....
U senci diskretnog žutog svetla sa ugaonih lampi.

Dalje, ne bi mi bilo ni na kraj pameti da sebi, tebi, nama traćim pet, ili četiri, ili dva, ili makar minut na neka glupa,
krajnje netaktična i suvišna tuširanja.
Jer, došao sam napaljen poput pobesnelog vranca.
Da sa tobom na sapima projurim baštama raja.
I u tamnim mestima tvoga tela potražim titraje laganog, slatkastog umiranja.

Možda bih i pisao o tome, ali bih nastojao da nas niko u priči ne prepozna.....

Eto.....
Nemo' se ljutiš !

Poslednja izmena:
Nisi ti.
Piše da je on odložio koka - kolu na stočić.....
Dobro, možda si mu ti namignula !?

Grofe, preterao si! :evil:

Jedva se zena odlucila da napise tako dobru erotsku pricu, a ti odmah udario da kritikujes?

Kako ce se onda druge odluciti da pisu o svojim erotskim avanturama?

Platonida, na primer? :mrgreen:

Jedva se zena odlucila da napise tako dobru erotsku pricu, a ti odmah udario da kritikujes?

Nisam imao lošu nameru.
Ali, morao sam dati svoj sud.
Ipak, veliki sam ljubitelj pisane reči.
Imam pravo da se izjasnim, a Bog mi vratio loše namere, ako ih je bilo.
Tvrdim da nije.

Koja bi bila svrha pisanja ako ne bi bilo čitanja ?
A, koji značaj čitanja ako bi o utiscima ćutali ?

Tacno je to sve Grofe ali kako da se ja opet usudim da napisem nastavak susreta
sa sve detaljima ..posle ove Tvoje i Platonidine zestoke kritike..umesto podrske i uputstva
kao iskusniji i sa vise znanja u pisanju erotskih prica..vi opaliste kao da je u pitanju
roman godine..Mislim da je bolje da vise ne pisem...i to prepusatim vama profesionalcima
jer mi amateri smo ocigledno bolji u praksi nego u pisanju...
Blajbi,slazes se?

sa sve detaljima ..posle ove Tvoje i Platonidine zestoke kritike..umesto podrske i uputstva
kao iskusniji i sa vise znanja u pisanju erotskih prica..vi opaliste kao da je u pitanju
roman godine..Mislim da je bolje da vise ne pisem...i to prepusatim vama profesionalcima
Blajbi,slazes se?
Od kad me pubertet očekivano izdao, nisam poseban ljubitelj erotske priče.

Mislim da je ona za sasvim mlad naraštaj i stasavajuće poklonike bogova Amora i Erosa.

Da nisi Ti autor, ne bih je ni čitao, veruj mi na reč !
Ne pali mene ništa što ne podrazumeva dodir.....
Prema tome, samo ti piši, Nina, piši.....
U meni nemaš suparnika.

Poslednja izmena:

Ja necu da se odlucim, ja cu samo da citam.

Blajbi,slazes se?

Samo ti nastavi ali sa nasim prepravkama i korekcijama...svaki naredni put da bude sve bolje.

:orkestar:

Sala, stvarno sam sasvim slucajno naisla na ovu temu i ne obaziri se.

Dolazim veceras..javio si mi..nervozna sam, cini mi se da se na svaki minut gledam u ogledalo..
zadovoljna sam kako izgledam ali ne mogu da docekam vece ..htela sam te odmah i sada, posle toliko vremena..
mrak je vec pao kada si zazvonio na interfon..trgla sam se, i potrcala ka vratima..ulazis..srce mi lupa.jos samo par koraka..
Stojimo jedno ispred drugog,skoro da se dodirujemo....gledamo se u oci i ne progovaramo.jedna,pet,sedam ,deset sekundi
a onda me grabis jednom rukom za struk i pripijas uz sebe…ljubis me..skidam cipele na stiklu i ostajem bosonoga..
jezici nam se preplicu,osecamo se poljupcima,ruke ti kllize na dole preko moje tanke haljine,do gacica...osecas samo tracicu ..
privijas me jace uz sebe..uzbudjen si.. uvijam se oko tebe..stajem na trenutak da dodjem do daha..smesimo se jedno drugom..
uzimam te za ruku i uvodim u dnevnu sobu..hoces pice,,pitam te..klimas glavom..pricamo,smejemo se..lepo nam je
a drhtim od zelje..verujem i ti..dok ostavljas casu sa picem na stocic i prilazis mi..opet se ljubimo, svlacim ti majcu ..
pocinjem da otkopacavam kais ..kazes mi..daj mi 5 minuta da se istusiram,dosao sam pravo sa posla..pustam te teska srca
jer mi je 5 minuta predugo..gasim svetla..ostaje samo lampa koja siri svoju neznu zutu svetlost po spavacoj sobi.
.dolazis umotan u peskir..lezim na krevetu gola..gledas me….ljubis me lagano klizeci na dole preko mojih grudi koje stezes sakama,
golicas me jezikom..spustas mi se izmedju nogu..rukom te hvatam za glavu i guram jace..osecas kako je sve vrelo i mokro,
cujes me kako tiho stenjem i uzivam..zavlacis ruke ispod mene ..izdizes me i jezikom ulazis sve dublje i dublje ..trresem se i grcim..
uvijam se dok svrsavam ….hvatam dah na kratko..sada ja tebe guram na ledja....grickam te za uvo ..ljubim na sva samo moja mesta...
klizeci na dole,ljubim ti ,stomak , izmedju nogu..liznem ga.. .pa se odmaknem..pa opet igram se sa njim tvrdim..crvenim od krvi u njemu
i pulsirajucim..uzimam ga u ruku..jezikom idem preko i oko glavica.osecam kako se trza..usnama idem gore dole….prija ti..sedam ti na *****,
vrelina kao da pece i kida mi utrobu,ruke su nam svuda, uvijam telom..napred nazad.u krug,....stenjes zajedno samnom..slatko ti je,
slatko mi je...osecam te i uzivam u tom osecaju..hvatas me za dupe..ubrzavas...kosa mi leti na sve strane..hocu da poludim..
iznenada me okreces odpozadi..ulazis jako.zestoko..stenjem .zabijam prste u jastuk..drzis me za bokove cvrsto i navlacis me,
sve jace i jace..svrsavas u mene ne pustajuci me..ja stenjem i tresem se…lezimo,oznojeni i smirujemo dah…
ljubim te dok ti sapucem sve one male slatke gadosti..

Ne nije tako bilo

Ja sam kroz vrata proletio kao srednjovjekovini vitez kada si mi širom otvorila vrata odgurnuvši te malo njima, ustuknula si raširenih očiju od mini šoka kog sam razbio osmjehom a i ti si se osmjehnula a onda još jače kada sam te uhvatio za kosu kao vitez koji je sjahao s konja pravo u bordel, prijala ti je ta slatka bol nakon malo veće kada sam te sa tvojom kosom u mojim rukama bacio na krevet i ušao od tebe odpozadi, trgnuvši sve sa tebe, trajalo je božanstvenih pet minuta taman toliko koliko mi je trebalo da se okupam ... Zaspao sam nedugo zatim dok si se ti prstićima igrala po mojim prsima i pričala nešto :zaljubljena:

Za priču je važan opšti utisak; ako tražite "logičke nedoslednosti", niste se dovoljno uživeli.:zper:
Ne može biti dobrog opšteg utiska ako su detalji sa falinkama...

Svako čitanje ostavlja utisak.
A, ta literatura deli se na lošu, dobru, još bolju i genijalnu.
Da li je to slučajno ?
Najjači utisak na čitaoca ostaviće teme bliske njegovoj percepciji.

Prema tome, tvoj je stav neprihvatljiv.
U širem smislu.

Poslednja izmena:

Back