Susret

Verovatno NE. I problem je sigurno u meni.Samo ga treba otkloniti. Moja majka tvrdi, da je moja najgora osobina praštanje. Do sada sam mislila da nije u pravu, da je to moja širina duha. Možda moj duh treba da sabijem u ''bombicu''

Potrebno ti je obrazloženje i na kraju izvinjenje od njega i onda ćeš mu
možda oprostiti. Osećaj povređenosti i ljutnje će samo tako nestati.
Porazgovaraj sa njim kad ti priđe, nemoj ga odbiti.

Ako ceka njega da joj se izvini, onda zavisi od njega. Ne oprasta se zato sto ti se neko kulturno izvinuo, nego kad shvatis i razumes njegov postupak.

Možda ću i probati. Stvar je u tome, da mi stalno nabija NA NOS DA SE VRATIO. A opet ne propušta ni jednu priliku, kada se sretnemo. Imam utisak da je odlepio

Ako ceka njega da joj se izvini, onda zavisi od njega. Ne oprasta se zato sto ti se neko kulturno izvinuo, nego kad shvatis i razumes njegov postupak.

Nekad je emocija toliko jaka da ne možeš potpuno da razumeš i oprostiš dok se
ne javi kontakt, sledeća razmena, dok se ne pročiste i otvore novi komunikacioni
kanali, imamo toliko dejstva jedni na druge da nismo ni svesni i prema transakcionoj analizi ovo je jedini način potpunog oproštaja.

I to što kažeš. Vratio se kažeš, da li je objasnio, izvinio se na pravi način? Na tebi je da pokušaš, da mu daš šansu za objašnjenje,
a ako ne ide, razumi ga da je "magarac", shvati njegovu prirodu i idi dalje što pre u svakom slučaju, ne zadržavaj se previše u iluziji.

Rasid. Bolan, za vas. Partner sa novim partnerom. Sretnete se. Šta činiti?

th_fishbashsmile.gif

šalim se šalim se

Back