- Poruka
- 23.779
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne dopada mi se.Da li ste probali i kako vam se dopada?
Sushi je hrana sa najvećom marginom zarade.
Jeftin da se napravi, skup da se proda.
Preporučujem sushi svim vlasnicima restorana, ako hoće dobro da zarade.
Moja deca vole sushi i često im pravim. Zapravo je sushi ekstremno jeftin, doduše zavisi od vrste i izvedbe.Ne slažem se tobom…sveza riba i drugi specifični sastojci su skupi, takodje i specijalizovani kuvari su dobro plaćeni… sve se to odražava na krajnu cenu u retoranu.
Moja deca vole sushi i često im pravim. Zapravo je sushi ekstremno jeftin, doduše zavisi od vrste i izvedbe.
Na primer u jednu rolnicu običnog sushija (maki) ide nekoh 20tak grama ribe max. Rolnicu sečeš na 6-8 komada. Ja pravim obično losos ili tuna. To znači da ti po jednom isečenom komadu dođe ne više od 2-3 grama ribe, što je smešno. Ostalo je povrće, pirinač i nori alge. To je sve jeftino.
Malo više ide ako praviš sashimi, oko 40g, ali one se obično jednu samo po dve i kombinuju sa maki rolnicama.
Kako god okreneš, ne možeš da pojedeš više od 200 din materijala po osobi, a jedan dobar tuna steak sa dodacima koštaće bar pet-šest puta više.